Ympäristöfoorumi – tietoa ja verkostoja cleantech-yrityksille

Tulosta

Elinkeinoelämän Ympäristöfoorumi on cleantech-yrityksille ja niiden kumppaneille tarkoitettu verkosto. Foorumi tarjoaa hyödyllisiä kontakteja ja välitämme tietoa rahoituksesta, vienninedistämispalveluista, tukimuodoista sekä tapahtumista ja kilpailuista kotimaassa ja kansainvälisesti. Lisäksi tarjoamme koottua tietoa cleantech-liiketoiminnasta Suomessa sekä tietoa alan kansainvälisestä kehityksestä.

Ympäristöfoorumi on keskeinen kanava, jonka kautta EK:n edunvalvojat keräävät tietoa cleantech-yritysten tarpeista, näkemyksistä ja aloitteista. Tätä palautetta EK hyödyntää muodostaessaan kantojaan ja perustellessaan niitä päättäjille.

Näin pääset mukaan toimintaan

1. Liity maksutta jäseneksi, jotta varmistat näkyvyyden foorumin sivuilla ja pääsyn ilmaisiin verkottumistilaisuuksiin. Näin pääset myös vaikuttamaan suomalaisen toimintaympäristön kehittämiseen.

2. Seuraa uutisvirtaa liittymällä LinkedIn-ryhmäämme.

Ympäristöfoorumi tekee läheistä yhteistyötä Cleantech Finland -ohjelman kanssa. EK omistaa Cleantech Finland -brändin ja ohjelman päätoteuttajana toimii Finpro yhteistyössä Cleantech Finland partneriverkoston kanssa.

Ympäristöfoorumin yhteystiedot

Elinkeinoelämän Ympäristöfoorumi/Elinkeinoelämän keskusliitto EK
PL 30, 00131 Helsinki
puhelinvaihde: 09 42020
sähköpostiosoite: ymparistofoorumi(at)ek.fi