Hyvä yritys -kampanja kertoo yritysten merkityksestä suomalaiselle hyvinvoinnille

Syksyn aikana televisiossa, leffateattereissa, lehdissä, netissä ja somessa kerrotaan mainonnan keinoin yritysten roolista suomalaisen hyvinvoinnin varmistajana.

Lue lisää
Yrityskysely:

Merkittävä osa yrityksistä suunnittelee henkilöstönsä lomauttamista energiakriisin takia

Kohonneet energian hinnat ajavat yrityksiä yhä ahtaammalle. EK:n yrityskyselyn mukaan noin 80 prosenttia yrityksistä arvioi, että kohonneet energiahinnat ovat vähentäneet niiden kannattavuutta joko hieman tai merkittävästi.

Lue lisää

Investoinnit liikkeelle: EK:n reformi viranomaisten lupamenet­telyihin

Investointien lupajärjestelmään tarvitaan läpimurto. Uudistuksilla on kiire, jotta Suomi selviää akuutista energiakriisistä, saa kansantalouden kasvu-uralle sekä säilyy kilpailukykyisenä kohteena niin kotimaisille kuin ulkomaisille investoinneille. EK esittää viranomaiskäsittelyyn uutta 1 + 1 + 1 -mallia, joka leikkaisi byrokratiaa sekä säästäisi aikaa ja resursseja niin yritysten kuin viranomaisten osalta.

Lue lisää
1 3
Tutkittua tietoa

Talouden tilannekuva

Seuraa talouden tilannekuvaa päivittyvillä graafeilla

Tutustu

Tutustu tavoitteisiimme

EK:n tavoitteena on rakentaa innostavaa ja vetovoimaista Suomea, jossa ihmisillä on töitä ja yrityksillä on mahdollisuus onnistua ja investoida. Suomalaisille on tärkeää, että yrityksemme menestyvät niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Tutustu tavoitteisiimme:

Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Mikä on EK? Katso avoimet työpaikat