EK:n skenaariotyön tulokset yritysten käyttöön

Toimintaympäristön epävarmuus on kasvanut vuoden 2022 aikana uusiin mittoihin. EK haluaa tukea skenaariohankkeensa tuloksilla yrityksiä, kun ne suunnittelevat toimintaansa ja tekevät strategiatyötä.

Aika:                 10.8. klo 10–11
Toteutus:         Teams-webinaari

Suomalaiset yritykset hakevat keinoja, joilla selvitä talouden ja turvallisuuden kriisioloissa. Alkusyksystä johtoryhmien ja tiimien työpöydällä on strategian päivittäminen ja seuraavan vuoden toimintasuunnittelu.

EK on tehnyt Yrittäjävaltuuskuntansa aloitteesta skenaariosuunnittelua, jolla haluamme auttaa eritoten pk-yrityksiä tunnistamaan uuden maailmantilanteen vaatimuksia, sopeutumaan muutoksiin ja vahvistamaan varautumistaan. Kuinka reagoida energiakriisiin, vihreän siirtymän kiihtymiseen, rahamarkkinoiden muutoksiin sekä uusiin turvallisuusuhkiin?

Tervetuloa webinaariin kuulemaan EK:n arvioita siitä, kuinka varautua niin synkkenevän sotatalouden kuin uuden kasvun vaihtoehtoihin. Esittelemme skenaariohankkeemme tuloksia (www.ek.fi/skenaariot), päivitettynä elokuun 2022 tilanteen mukaisesti.

Äänessä ovat Tieto ja tutkimus -vastuualueemme johtaja Sami Pakarinen sekä skenaariohankkeelle asiantuntemustaan tarjonnut Jouni Hakala.

Ilmoittaudu

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

10.08.2022, 10:00 – 11:00

Sijainti

Webinaari