No Bullsh*t! – vastuullisuuden tositapahtuma 6.9.

No Bullsh*t! on uusi vastuullisuuden tositapahtuma, joka kokoaa yritysten omistajat ja ylimmän johdon keskustelemaan vastuullisuudesta bisneksen ja tekojen näkökulmasta.

Vastuullisuuden on aika siirtyä uudelle aikakaudelle. Ei enää viherpesua, osaoptimointia ja puolivillaisia kestävyysharjoituksia. Nyt tarvitaan aitoa vaikuttavuutta vastuullisuuteen.

No Bullsh*t on räätälöity yrityskentän tarpeisiin ja äänessä ovat yritysten omistajat ja johtajat. Tapahtuma tarjoaa käytännön työkaluja vastuullisuuden johtamiseen ja sen vaikutusten mittaamiseen. Verkostoitumisen mahdollistava tapahtuma rohkaisee jakamaan niin onnistumisia kuin kantapään kautta kerättyjä kokemuksia.

Tapahtuman avainkysymyksiä ovat:

  • Miten luomme ja ylläpidämme vastuullisuusajattelua, joka menee organisaation luihin ja ytimiin asti?
  • Miten vastuullisuusstrategiasta tulee vastuullisuuskulttuuria, jonka jokainen työntekijä allekirjoittaa ja joka tulee todeksi arkisessa aherruksessa?
  • Miten vastuullisuudesta taotaan kilpailuetua, joka mullistaa markkinat ja hurmaa asiakkaat?

Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Pikku-Finlandiassa tai etäyhteyden välityksellä

Paikkoja Pikku-Finlandiassa on saatavilla rajoitetusti. Online-osallistujien määrää ei ole rajoitettu. Early Bird -hinnat ovat voimassa vain 23.6.22 asti.

Paikan päällä: Early Bird -hinta 790 € +alv. 24% (normaalihinta 990 € + alv. 24 %)
Online-osallistuminen: Early Bird -hinta 290 € + alv. 24 % (normaalihinta 390 € + alv. 24 %)

Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi

No Bullsh*it! -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Business Finland, Design Forum Finland, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, FIBS, Keskuskauppakamari ja Perheyritysten liitto.

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

06.09.2022, 09:00 – 17:30