EK, WWF ja SAK: Pariisista tarvitaan isoja ilmastopäätöksiä

Videokommenteissaan Hans Sohlström, Olli Koski ja Kaarina Kolle jakavat näkemyksen siitä, että yritysten panos on välttämätön ilmastokysymyksen ratkaisemiseksi. Tarve globaaleille päästövähennyksille on polttava.

EK:n jäsenyritys Rettig Groupin toimitusjohtaja Hans Sohlström toimii myös Cleantech Finland -brändin johtoryhmän jäsenenä. Hän muistuttaa, että ilmaston pelastamisesta on tullut kannattavaa bisnestä:


WWF Suomen ilmastoasiantuntija Kaarina Kolle usuttaa yrityksiä etenemään markkinoilla nopeasti, kun aikaikkuna on vielä auki:

 

SAK:n pääekonomisti Olli Koski korostaa suurten investointien merkitystä ilmasto-ongelman ratkaisussa:


Videokommentit kuvattiin 5.11. elinkeinoelämän ilmastoseminaarissa, jota EK isännöi yhdessä kansainvälisen kauppakamarin Suomen osaston kanssa. Tutustu maatalous- ja ympäristöministeri Tiilikaisen ja muiden puhujien pääviesteihin.

Kommentit

Kommentoi