Avoimet työpaikat

Tulosta

 

Elinkeinoelämän keskusliitto tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen yritysmaailmaan ja yhteiskuntaan. Vaikutamme siihen, että Suomi olisi yritysten toimintaympäristönä kansainvälisesti kilpailukykyinen. Samalla EK edistää kaikkien suomalaisten menestystä. Tavoitteenamme on tasa-arvoinen työelämä, jossa osaaminen ratkaisee.

EK on moderni vaikuttaja, joka tekee yhteistyötä yhteiskunnan kaikkien toimijoiden kanssa. Edustamme laajasti yksityisiä toimialoja ja kaikenkokoisia yrityksiä.

Haemme EK:n Viestintään

Sosiaalisen median asiantuntijaa

Vastaat EK:n sosiaalisen median strategisesta suunnittelusta sekä sosiaalisen median sisältöjen tekemisestä, laadusta ja toimivuudesta. Hoidat myös sosiaalisen median mainonnan ostamisen ja optimoinnin. Vastaat myös EK:n sosiaalisen median kanavien kehittämisestä. Ideoit ja luot uusia tapoja vaikuttaa. Työssäsi seuraat EK:n sosiaalisen median kanavia ja koordinoit EK:n asiantuntijoiden reagointia aihepiireihin. Olet kiinnostunut laajasti yhteiskunnallisesta keskustelusta myös sosiaalisen median ulkopuolella ja seuraat sitä aktiivisesti. Koulutat ja opastat kollegoja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Hallitset sosiaalisen median analysoinnin sekä hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan.

Sinulla on monipuolinen kokemus sosiaalisen median toimintojen kehittämisestä. Hallitset hyvin sosiaalisen median kanavat, mainonnan keinot ja erityispiirteet. Ymmärrät hyvin, kuinka sosiaalisen median avulla luodaan brändimielikuvaa ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Olet tottunut kehittämään ajatuksia muiden kanssa ja osaat tarkastella sosiaalista mediaa sekä strategisesta että operatiivisesta näkökulmasta.

Työroolisi on yhdistelmä somemanageria, viestinnän asiantuntijaa ja projektipäällikköä. Ymmärrät yrittäjyyden ja elinkeinoelämän merkityksen. Olet hyvä tyyppi, innostaja ja joukkuepelaaja, joka haluaa kehittyä omassa työssään.

Tarjoamme osaavalle viestintäammattilaiselle mielenkiintoiset työtehtävät, innostavan työyhteisön ja monipuoliset työsuhde-edut. Meillä sinulla on mahdollisuus tukea Suomen uudistumista ja kasvua.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Jenni Järvelä, puh. 040 556 7156 7.10.2019 klo 11-12 ja 8.10.2019 klo 9-10.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja näkemyksesi EK:n sosiaalisen median kehittämismahdollisuuksista. Täytä hakemuksesi ja liitä CV:si 20.10.2019 mennessä.