Avoimet työpaikat

Tulosta

 

Elinkeinoelämän keskusliitto tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen yritysmaailmaan ja yhteiskuntaan. Vaikutamme siihen, että Suomi olisi yritysten toimintaympäristönä kansainvälisesti kilpailukykyinen. Samalla EK edistää kaikkien suomalaisten menestystä. Tavoitteenamme on tasa-arvoinen työelämä, jossa osaaminen ratkaisee.

EK on moderni vaikuttaja, joka tekee yhteistyötä yhteiskunnan kaikkien toimijoiden kanssa. Edustamme laajasti yksityisiä toimialoja ja kaikenkokoisia yrityksiä.

Haemme urallaan eteenpäin edenneen asiantuntijan tilalle

EU-vaikuttamisen asiantuntijaa Brysseliin

Asiantuntijana vaikutat eurooppalaiseen lainsäädäntöön, sääntelyyn ja politiikkaan tiiviissä yhteistyössä Business Europen, pohjoismaisten kollegoiden, yritysten sekä suomalaisten vaikuttajien ja asiantuntijoiden kanssa. Keskeiset vaikuttamisen alueet ovat tutkimus ja innovaatiot, digitalisaatio, kiertotalous, kauppapolitiikka, EU:n taloudelliset ulkosuhteet sekä energia- ja ilmastoasiat.

Tunnet hyvin EU:n päätöksentekoprosessin ja olet laaja-alaisesti kiinnostunut elinkeinoelämään liittyvistä EU-asioista. Pystyt hallitsemaan itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia. Olet myös taitava verkostoituja ja pystyt tiimipeliin vaativassa ympäristössä. Vaikuttamistyö edellyttää sujuvia viestintätaitoja ja kykyä keskittyä olennaiseen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta edunvalvonnasta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, ranskan osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan elinkeinoelämän edunvalvonnassa ja uudistuvassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Taneli Lahti, p. +32 498 98 18 95 (mm. ke 19.12. klo 15-18 ja 9.1. klo 15-18). Täytä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella ja CV viimeistään maanantaina 14.1.2019. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.