Avoimet työpaikat

Tulosta

 

Elinkeinoelämän keskusliitto tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen yritysmaailmaan ja yhteiskuntaan. Vaikutamme siihen, että Suomi olisi yritysten toimintaympäristönä kansainvälisesti kilpailukykyinen. Samalla EK edistää kaikkien suomalaisten menestystä. Tavoitteenamme on tasa-arvoinen työelämä, jossa osaaminen ratkaisee.

EK on moderni vaikuttaja, joka tekee yhteistyötä yhteiskunnan kaikkien toimijoiden kanssa. Edustamme laajasti yksityisiä toimialoja ja kaikenkokoisia yrityksiä.

Nyt haluamme joukkoomme kolme alansa parasta asiantuntijaa

JOHTAVA EKONOMISTI

EK:n johtava ekonomisti on keskeisessä roolissa talouspoliittisessa vaikuttamisessa. Hän vetää tiimiä, joka vastaa talouden seurannasta ja suhdannetiedusteluista.

Seuraat talouspoliittista keskustelua ja osallistut siihen aktiivisesti myös itse. Olet innostava ryhmänvetäjä sekä taitava esiintyjä ja viestijä.

Sinulla on vahva taloustieteellinen koulutus ja monipuolinen työkokemus ekonomistin tehtävistä. Ansiona pidämme kokemusta data-analytiikasta sekä verotuksen tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: johtaja, pääekonomisti Penna Urrila, p. 0405707860 tai penna.urrila@ek.fi

Hae tästä 30.9.2018 mennessä


VEROASIANTUNTIJA

EK:n veroasiantuntija on tärkeä vaikuttaja elinkeinoelämän yritys- ja henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Sinulla on vankka kokemus ja hallitset laajasti tuloverotuksen kentän. Tunnet yritysverotuksen lisäksi myös henkilöverotuksen ja ennakkoperinnän kysymykset. Seuraat verotuksen kehitystrendejä ja pidät osaamisesi huipputasolla.

Seuraat veropoliittista keskustelua ja osallistut siihen aktiivisesti. Olet vahva viestijä ja valmis myös toimimaan kouluttajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: johtaja, pääekonomisti Penna Urrila, p. 0405707860 tai penna.urrila@ek.fi sekä 26.9. – 30.9. verojohtaja Anita Isomaa-Myllymäki, p. 0401741741 tai anita.isomaa-myllymaki@ek.fi

Hae tästä 30.9.2018 mennessä


ASIANTUNTIJALÄÄKÄRI

EK:n asiantuntijalääkäri on elinkeinoelämän vahva asiantuntija työkyky- ja terveysasioissa.

Olet lääketieteen lisensiaatti mielellään työterveyshuollon erikoisalalta. Tunnet sosiaalivakuutuksen ja sinulle on laaja kokemus yrityksen henkilöstön työkyvyn ja -terveyden edistämisestä. Olet hyvä esiintyjä ja edunvalvontakokemus on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: johtaja Ilkka Oksala, p. 0503018590 tai ilkka.oksala@ek.fi

Hae tästä 30.9.2018 mennessä