EK:n yhtiöt

Tulosta

EK-Tieto Oy

Koulutusta

EK-Tieto Oy on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n omistama yritys, joka järjestää jäsenyrityksille koulutusta

  • työsuhdeasioissa
  • palkanlaskennassa
  • yritysverotuksessa
  • yritysturvallisuusasioissa.

Koulutuspäiviä järjestetään eri puolilla Suomea ja niihin osallistuu vuosittain noin 2500 henkilöä. Kursseilla luennoivat alojen parhaimmat asiantuntijat, ja kurssiaineisto on jälkeenpäin erinomainen tuki oman työn hoitamisessa. Kurssien edulliset hinnat ovat osa EK:n jäsenpalvelua. Katso EK-Tieto Oy:n kurssit täältä…

Lisätietoja kursseista

Järjestämme tarvittaessa yrityksellesi myös räätälöityjä kursseja.

Anne Neuvonen, puh. 09 4202 3246 tai Marjo Martin, puh. 09 4202 3370. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse kurssit@ek.fi.

EK-Tieto Oy kustantaa ja julkaisee myös opasta, jossa selostetaan käytännönläheisesti perustiedot työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Työsuhdejuristit Oy

Oikeusapua työsuhderiidoissa

Työsuhdejuristit Oy on EK-Tieto Oy:n tytäryritys, joka avustaa jäsenhintaan EK:n jäsenyrityksiä yleisissä oikeusasteissa käytävissä työsuhderiidoissa. Yhtiö hoitaa työsuhderiidat asiantuntemuksella. Yhtiöllä on pitkäaikainen ja syvällinen osaaminen työsuhdeasioiden hoidossa.

Työsuhdejuristit Oy:n lakimiehet ovat kaikki luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia (Laki luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista 17.6.2011/715). Yhtiön omien juristien lisäksi Työsuhdejuristit Oy:llä on käytettävissään Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntijoiden tuki.

Avustamme mm. seuraavissa asioissa

  • työsuhderiidoissa (mm. työsuhteiden päättämiseen liittyvät riidat)
  • tasa-arvo ja yhdenvertaisuusasioissa
  • työrikoksissa (esim. työturvallisuusrikokset, työsyrjintä)

Työsuhdejuristit Oy:n toiminnasta antaa lisätietoja toimitusjohtaja Santtu Niemi.

Katso myös Työsuhdejuristit, esite (pdf)