EK:n yhtiöt

Tulosta

EK-Tieto Oy on Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) tytäryhtiö.

EK-Tieto perustettiin vuonna 2006 EK:n aikaisempien koulutusyhtiöiden fuusioitumisen seurauksena.

Koulutusta

Tarjoamme yrityksille koulutuspalveluita erityisesti

  • työsuhdeasioissa
  • palkanlaskennassa
  • yritysverotuksessa
  • yritysturvallisuusasioissa.

Lisäksi järjestämme tarvittaessa räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia, joissa sisältö voidaan suunnitella juuri halutun mukaiseksi. Kursseillamme luennoivat eri alojen parhaimmat asiantuntijat niin EK:sta kuin sen ulkopuoleltakin.

Koulutuspäiviä järjestetään eri puolilla Suomea ja niihin osallistuu vuosittain noin 2500 henkilöä. Kursseilla luennoivat alojen parhaimmat asiantuntijat, ja kurssiaineisto on jälkeenpäin erinomainen tuki oman työn hoitamisessa. Kurssien edulliset hinnat ovat osa EK:n jäsenpalvelua.

Katso koulutuskalenteristamme kaikki ajankohtaiset koulutukset ja ilmoittaudu mukaan!

 

Työsuhdeasiain oppaan julkaisu lopetettu

EK sekä EK-Tieto eivät enää julkaise Työsuhdeasiain opasta, vaan tarjoavat ajankohtaista tietoa korkeatasoisten koulutusten sekä webinaaritallenteiden muodossa.

Tänä päivänä elämme nopeatempoista aikaa, jolloin myös muutokset ovat nopeasti kaikkien kuultavissa ja nähtävissä. Siinä vaiheessa, kun kirjaa laaditaan, taitetaan, painetaan ja julkaistaan, ovat lait jo muutoksen kourissa ja muuttuneet. Lisäksi hyvin moni tärkeä tieto löytyy reaaliajassa internetistä, hyvinkin helposti. Tästä syystä EK-Tieto keskittyy puhtaasti korkeatasoisten koulutusten järjestämiseen, jolloin kaikki tärkeä ja uusin tieto on aina kuultavissa koulutuksissamme, sekä myynnissä olevista webinaaritallenteistamme.

Nähdään ja kuullaan!

Lisätietoja

EK-Tiedon kotisivut:  www.ek-tieto.fi

Marjo Martin, puh. 09 4202 3370 tai Vanessa Fuller, puh. 09 4202 3372. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse kurssit@ek.fi

 

Työsuhdejuristit Oy

Oikeusapua työsuhderiidoissa

Työsuhdejuristit Oy on EK-Tieto Oy:n tytäryritys, joka avustaa edullisempaan jäsenhintaan EK:n jäsenyrityksiä yleisissä oikeusasteissa käytävissä työsuhderiidoissa. Yhtiö hoitaa työsuhderiidat asiantuntemuksella. Yhtiöllä on pitkäaikainen ja syvällinen osaaminen työsuhdeasioiden hoidossa.

Työsuhdejuristit Oy:n lakimiehet ovat kaikki luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia (Laki luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista 17.6.2011/715). Yhtiön omien juristien lisäksi Työsuhdejuristit Oy:llä on käytettävissään Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntijoiden tuki.

Avustamme mm. seuraavissa asioissa

  • työsuhderiidoissa (mm. työsuhteiden päättämiseen liittyvät riidat)
  • tasa-arvo ja yhdenvertaisuusasioissa
  • työrikoksissa (esim. työturvallisuusrikokset, työsyrjintä)

Lisätietoja

Työsuhdejuristien kotisivut:  www.tyosuhdejuristit.fi

Työsuhdejuristit Oy:n toiminnasta antaa lisätietoja toimitusjohtaja Kristiina Riipinen, puh. +358 40 837 6813 tai sähköpostitse: kristiina.riipinen@ek.fi