Kerro näkemyksesi: kuinka lisävauhtia suurten ja startupien yhteistyöhön

Tulosta

Suomi läpikäy ennennäkemätöntä rakennemurrosta. Perinteiset kärkiyritykset uudistuvat varmistaakseen paikkansa globaalin kilpailun etulinjassa. Samaan aikaan startup- ja kasvuyrittäjien esiinmarssi mullistaa innovaatiokulttuuriamme. Kuinka he voisivat yhdistää vahvuutensa kummankin osapuolen hyödyksi?

Maailmalla suurten ja nuorten kumppanuuksista on vahvoja näyttöjä Piilaaksosta Euroopan kasvukeskuksiin. Myös Suomessa ensimmäiset pioneerit ovat liikkeellä.

EK ja Tekes ovat koonneet tuoreeseen julkaisuun johtavien suuryritysten kokemuksia yhteistyöstä startupien kanssa. Esittelemme myös kuusi rohkeaa suomalaista yhtiötä, jotka ovat ottaneet startupit osaksi strategiaansa. Mukana on myös johtopäätöksiä ja vinkkejä niille, jotka ovat vasta käynnistämässä bisnes- tai innovaatioyhteistyötään. Lue lisää tiedotteestamme.

Julkaisun toteutuksesta on vastannut sarjayrittäjä Sami Kuusela Hupparihörhö-tiimeineen. Olemme saaneet arvokasta sparrausta myös Slushin ja Teollisuussijoituksen avainhenkilöiltä.