Satu Räsänen

Chief Policy Adviser

+358 40 192 0273

Töissä

Toimin EK:ssa johtavana asiantuntija ympäristölainsäädännön parissa. Tärkeintä työssäni on varmistaa, että yritysten toimintaedellytykset säilyvät erinomaisella tasolla ja Suomi investointiympäristönä olisi houkutteleva. Parasta on, että samalla näissä hommissa voi edistää ja luoda pohjaa kestävälle tulevaisuudelle.

Vapaalla

Vapaalla vietän mahdollisimman paljon aikaa läheisten ja ystävien kanssa. Lisäksi koulutan hyvin itsetietoista mäyräkoiraurosta ja harrastan liikuntaa. Viimeisimpinä vapaa-ajan hurahduksina ovat pianonsoitto, purjehdus ja viherseinän rakentaminen olohuoneeseen.

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäinen työpaikkani oli kalustekorjaajan pesti kotikaupunkini työelämään tutustumisleirillä. Kunnostimme kaupungin leirikeskuksen huonekaluja ja nikkaroimme uudet yöpöydät. Ruoka oli hyvää ja ruokatauot parasta. Siksi olinkin hieman hämmentynyt, kun muutama vuosi myöhemmin nuorisotyönohjaana työkennellessä löysin työpaikalta valokuva-albumin, jossa oli kuva minusta ja kaveristani tuolla leirillä. Alla luki: “Tehotyöpari, joka olisi hoidellut toisenkin leirikeskuksen!”