Julkaisut

Sivu päivitetty 13.3.2017
Tulosta

EK-Tieto Oy julkaisee ja myy Työsuhdeasiain opasta, jossa selostetaan käytännönläheisesti työoikeuden keskeiset asiat. Toimittamiseen osallistuvat työoikeuden parhaat asiantuntijat – opas on erinomainen apuväline kaikille työsuhdeasioiden parissa työskenteleville.

Opas päivitetään kesän 2017 aikana. Uunituore painos on tilattavissa heti alkusyksystä!

 • Työsuhdeasiain opas

  Opas on tarpeellinen apuväline jokaiselle esimiehelle päivittäisessä työssä. Se antaa perustiedot työsuhdeasioiden hoitamisesta, ja on erinomainen apu sekä juuri aloitteleville esimiehille että jo kokeneemmillekin. Kirja soveltuu hyvin myös opetuskäyttöön.

  Oppaassa käsitellään työnantajia koskeva oleellisin työlainsäädäntö, siinä ei kuitenkaan käsitellä yksittäisen alan työehtosopimusmääräyksiä. Opas ja oman alan työehtosopimusmääräykset antavat hyvän kokonaiskuvan oman alan työsuhdeasioista.

  Oppaan ovat kirjoittaneet Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja EK-Tieto Oy:n asiantuntijat Jyrki Hollmén, Nina Meincke, Mikko Nyyssölä, Vesa Rantahalvari, Riitta Wärn, Johan Åström ja Markus Äimälä.

  Opas ilmestyy joka toinen vuosi. Tässä oppaassa on huomioitu työlainsäädännön muutokset elokuuhun 2015. Uskomme, että kirjasta on hyötyä jokaiselle esimiehelle. Otamme mielellämme vastaan palautetta kirjan edelleen kehittämiseksi ja parantamiseksi.

  Kustantaja: EK-Tieto Oy
  Julkaisuvuosi 2015
  196 sivua

  Hinta: 52,50 € (veroton hinta: 47,25 €)

  Jäsenhinta: 35 € (veroton hinta: 31,50 €)

  Hinnat sisältävät alv 10 %. Tilaukseen lisätään laskutuslisä 4 € sekä postikulut.
Sivu päivitetty 13.3.2017