Muut palkkatiedustelut

Tulosta

Huom! EK ei hyödynnä palkkatilastoinnissa kansallista tulorekisteriä, joka otetaan käyttöön vaiheittain vuosina 2019 ja 2020. Tulorekisteri sopii huonosti tilastointitarkoituksiin, ja sen kautta saatava aineisto ei täyttäisi työmarkkinatoiminnan palkkatilastolle asettamia laatuvaatimuksia. Tulorekisterin käyttöönotto ei täten aiheuta muutoksia EK:n palkkatiedusteluissa.

Keitä tiedustelu koskee?

Elinkeinoelämän keskusliitto tekee vuosittain jokaista jäsenyritystä koskevan palkkatiedustelun.

Golf-ala:

Golf-alalla palkkatiedustelu koskee sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia työntekijöitä. Tuntipalkkaisten työntekijöiden osalta tiedot ilmoitetaan kesä-, heinä- ja elokuulta yhteensä. Kuukausipalkkaisten osalta tiedot ilmoitetaan elokuulta.

Hiihtokeskusala:

Hiihtokeskusalan palkkatiedustelu koskee sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia työntekijöitä. Tuntipalkkaisten työntekijöiden osalta tiedot ilmoitetaan helmi-, maalis- ja huhtikuulta yhteensä. Kuukausipalkkaisten osalta tiedot ilmoitetaan helmikuulta.

Huvi-, teema- ja elämyspuistot:

Huvi-, teema- ja elämyspuistojen palkkatiedustelu koskee sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia työntekijöitä. Tuntipalkkaisten työntekijöiden osalta tiedot ilmoitetaan kesä-, heinä- ja elokuulta yhteensä. Kuukausipalkkaisten osalta tiedot ilmoitetaan heinäkuulta.

Miten vastaukset toimitetaan EK:hon?

Tarvitsetko apua?

Kysymyksiä ja palautetta voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen tilasto@ek.fi.

 

–>

Lisätietoja Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@ek.fi
(ilman skandinaavisia merkkejä)
Sari KorvenrantaSari Korvenranta
puh. 09 4202 3224
Tatiana KitTatiana Kit
puh. 09 4202 3225