Eteläranta 10 -asiakkaat

Tulosta

Tavaroiden vastaanotto

Jumo vastaanottaa Eteläranta 10:een tulevat kirjeet ja pienet paketit. Palvelun piiriin kuuluvat ne liitot ja vuokralaiset, joiden kanssa Jumolla on sopimus postin vastaanotosta ja jakelusta. Tavarat toimitetaan kerroksiin normaalien päiväjakeluiden yhteydessä klo 9, 12 ja 15.

Kaikki lavoilla tai rullakoilla toimitetut kirjeitä ja pienpaketteja suuremmat lähetykset täytyy liittojen ja vuokralaisten itse vastaanottaa ja noutaa huoltopihalta. Erikseen sovittaessa voi lavat ja rullakot toimittaa suoraan Jumoon. Huoltopihan portti on avoinna klo 8–16.

Kun tilaat suuria määriä tavaraa annathan yhteystietosi tavarantoimittajalle, jotta hän voi soittaa sinulle tilaustasi toimittaessa.

 JUMOon saapuvaan tavaraan on huolellisesti merkittävä seuraavat tiedot: 

Julkaisumonistamo Eteläranta Oy/Liitto (yritys)/Tilaajan nimi ja puhelinnumero
Pohjoinen Makasiinikatu 2, 00130 Helsinki
Julkaisun nimi ja kappalemäärä.

Postituspalvelut

Kun toimitat valmiita kuoria postin kuljetettavaksi huomioitahan että…

  • Käytät oman liiton tunnuksella varustettuja kirjekuoria. Painamattomaan kirjekuoreen on liitettävä mukaan tieto lähettävän liiton nimestä ja osaston kustannuspaikan numerosta, jos sellainen on käytössä.
  • Lajittele samanpainoiset kirjeet omaan nippuunsa. Merkitse osoitteet selvästi ja täydellisesti. Lajittele erikseen sisäinen ja ulkoinen posti.
  • Laita kirje kuoreen siten, että paperin taitekohta tulee kuoren alareunaan ja mahdolliset niitit siten, etteivät ne tule kirjeen oikeaan yläreunaan postimerkkipainanteen kohdalle.
  • Kirjeen enimmäispaino on 2 kg ja enimmäiskoko 25 cm x 40 cm x 30 cm. Sen ylittävä kirje on lähetettävä pakettina. Paketissa tulee olla valmiiksi kirjoitettuna pakettiosoitekortti.
  • Kirjekuorta ei tarvitse sulkea, ellei se ole runsassisältöinen. Pussi- ja tarrakuori tulee aina sulkea.
  • Erota kotimaan posti ulkomaan postista. Ahvenanmaalle menevä posti on kotimaan postia.
  • Maksuvyöhykkeet ovat Suomi, EU, muu Eurooppa ja muu maailma.
  • Ulkomaan lähetysten osoitemerkinnöissä alimmalle riville kirjoitetaan aina maan nimi suuraakkosin, maatunnus postinumeron edessä ei korvaa sitä.
  • Lajittele Priority (1.) -luokan ja Economy (2.) -luokan posti erikseen.
  • Kerroksista lähtevä posti on aina Priority-luokan postia, ellei toisin ole merkitty tai sovittu.

Postin nouto Postin lajittelukeskukseen

Päivän postit noudetaan Jumosta Postin lajittelukeskukseen Pasilaan klo 16.00. Tarvittaessa kuljetus voidaan tilata myös erikseen.

Osoitetiedot kuoriin

Asiakkaan exel-osoitetiedostot tulostetaan suoraan asiakkaan omiin kuoriin tai halutessa tarroille.

Suurista postitusmääristä tulee ilmoittaa etukäteen Jumon postittamoon soittamalla tai sähköpostitse MPKeskus.postitus@ek.fi.