EK-foorumi ja suhdannebarometrin julkistus Lappeenrannassa

Tervetuloa kuulemaan EK:n suhdannebaromterin tuloksia, joita odotetaan nyt poikkeuksellisella mielenkiinnolla. Kilpailukykysopimus syntyi ja Brexit realisoituu. Miten jäsenyritykset arvioivat liiketoimintansa kehittyvän? Miltä Etelä-Karjalan yritysten lähitulevaisuus näyttää? Valtakunnallisia tuloksia esittelee ekonomisti Simo Pinomaa EK:sta. Paikallisen yritysnäkökulman keskusteluun tuo TAK Oy:n toimitusjohtaja Pasi Nurkka.

EK-foorumin toisena aiheena on uudistuva ammatillinen koulutus ja yritysten tarpeet. Hallitusohjelman kärkihankkeena on valmistelussa koko ammatillista koulutusta koskeva uudistus. Miten tutkinnot saadaan vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden osaamistarpeita? Mikä kaikki muuttuu ja mitkä ovat yritysten tarpeet ja odotukset ammatillisen koulutuksen uudistumiselle? Aiheesta keskustelua herättelevät ammatillisen koulutuksen asiantuntija Mirja Hannula EK:sta ja työsuhdepäällikkö Hans Nyström, Upm Kaukas.

Ohjelma
10.00

EK:n suhdannebarometrin tulokset

Ekonomisti Simo Pinomaa, Elinkeinoelämän keskusliitto EK

10.30

Paikallisen yrityksen kommenttipuheenvuoro  

toimitusjohtaja Pasi Nurkka, TAK Oy

10.50 Uudistuva ammatillinen koulutus ja yritysten tarpeet
Asiantuntija Mirja Hannula Elinkeinoelämän keskusliitto EK
Työsuhdepäällikkö Hans Nyström, UPM KaukasKeskustelua
12.00 Lounas
Tilaisuus on maksuton. Tarjoilujen vuoksi pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan
viimeistään ma 31.10.2016 sähköpostilla ekarjala@kauppakamari.fi tai puh. 040 351 8480. EK-foorumi järjestetään Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n ja Etelä-Karjalan kauppakamarin yhteistyönä.

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoja
:

EK: Asiantuntija Mirja Hannula, puh. 040 500 2506, mirja.hannula@ek.fi
Kauppakamari: Toimitusjohtaja Mika Peltonen puh. 040 513 4490, mika.peltonen@kauppakamari.fi