Henkilötiedot suojaan − miten valmistaudun EU:n tietosuoja-asetukseen? Tilaisuus täynnä!

Elinkeinoelämän keskusliitto EK tarjoaa jäsenilleen kahden koulutustilaisuuden sarjan tietoturvasta yhteistyössä tietoturvaklusteri FISC:in ja Cyberlab Oy:n kanssa. Tietomurrot, lainsäädäntömuutokset, suurvaltojen kyberoperaatiot sekä teollinen internet ovat esimerkkejä asioista, jotka vaikuttavat suomalaisten yritysten kilpailukykyyn ja liiketoimintamahdollisuuksiin.

Tietoturva ei ole vain tietohallintopäällikön tai tietoturva-asiantuntijan murhe, vaan tiedon suojaamisen periaatteet ja toiminnot on juurrutettava koko organisaatioon, koskivatpa tiedot sitten henkilöitä tai yrityksen toimintaa.

Marraskuun tilaisuus keskittyy keväällä 2018 voimaan astuvaan EU:n tietosuoja-asetukseen. Asetus vaikuttaa kaikkiin yrityksiin, jotka käsittelevät henkilötietoja, koskivatpa tiedot sitten työntekijöitä, asiakkaita tai sidosryhmien edustajia.

Tilaisuuksissa on mahdollista keskustella asiantuntijoiden kanssa siitä, kuinka varmistetaan yritysten kilpailukyky muuttuvassa maailmassa, jossa tietoturva on yhä tärkeämmässä asemassa.

9.00 Rekisteröityminen ja alkusanat
9.30 Mitä uusi tietosuoja-asetus edellyttää yritykseltä?
toimitusjohtaja Petri Kairinen, Nixu Oyj
10.00 Miten pk-yritys voi toteuttaa tietosuojan tehokkaasti?
varatoimitusjohtaja Jaakko Viitanen, Citrus Oy
10.30 Viranomaisen näkemys tietosuoja-asetuksen vaatimuksista
tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio, Tietosuojavaltuutetun toimisto
11.15 Paneelikeskustelu ja yleisökysymykset −
Miten päästä yrityksessä vauhtiin asetuksen vaatimusten toteutuksessa ja mistä voin saada apua?
moderaattorina toiminnanjohtaja Juha Remes, FISC ry

Sarjan toinen koulutustilaisuus järjestetään tammikuussa 2018. Koulutustilaisuuden aiheena tuolloin tietomurrot ja yritysvakoilun torjunta.

Kiitos mielenkiinnosta, tilaisuus on täynnä!