IPR-seminaari pk-yrityksille Rovaniemi

Elinkeinoelämän keskusliitto järjestää yhteistyössä Tekesin, Kauppakamarin, Patentti- ja rekisterihallituksen sekä Suomen Yrittäjien kanssa IPR-seminaarin sekä teemaklinikan

IPR:llä, Intellectual Property Rights, suojaat yrityksesi aineettoman omaisuuden, varmistat oikeutesi ja lisäät tuotteesi arvoa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan, mitä IPR tarkoittaa käytännön liiketoiminnassa.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Patentti- ja rekisterihallituksen Olli Sieväsen kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti pk-yrityksille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan: https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/ipr_rovaniemi