Kasvu Open -tiedotustilaisuus

Kasvu Openissa kohtaavat yli 500 kokeneen yritysjohtajan osaamispääoma ja 150 kasvunälkäisen pk-yrityksen uudet raikkaat ideat. Kasvu Open on kaikille yrityksille avoin ja maksuton. Nyt käynnistyvä Kasvu Open on prosessi, jossa liike-elämän huippuasiantuntijat sparraavat yrityksiä kasvuun eri puolilla Suomea pidettävissä tapahtumissa. Vahvoina valtakunnallisina kumppaneina Kasvu Openissa mukana ovat Finnvera, Nordea ja Technopolis sekä verkostokumppaneina EK, Suomen Yrittäjät sekä kauppakamarit.

Tervetuloa  torstaina 6.3.2014 klo 11-13

Jyväskylässä Technopolis INNOVA 1, Piippukatu 11
Helsingissä Technopolis Ruoholahti 2, Energiakuja 3

Kerromme tilaisuudessa maaliskuussa alkavan Kasvu Open -yrityskilpailun tavoitteista ja toiminnasta sekä valtakunnallisista kumppaneista. Tilaisuudessa puheenvuoroja pitävät muun muassa Nordean liiketoiminnan kehittämisen johtaja Niina Holm, Finnveran liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo, EK:n johtaja Leena Mörttinen ja Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Simolinna sekä aikaisempien vuosien voittajayritykset VRT Finlandin toimitusjohtaja Kirsi Hänninen, Music.Info Finlandin toimitusjohtaja Kari Halttunen sekä NaturVentionin Aki Soudunsaari. Tiedotustilaisuuksissa on videoneuvotteluyhteys Jyväskylän ja Helsingin välillä. Kysymyksiä voi esittää kaikille paikalla olijoille.

Kasvu Open on myös kilpailu, jossa kaikki osallistuvat yritykset voittavat ideoita ja ulkopuolista näkemystä liiketoimintaansa sekä kohtaavat mahdollisia uusia kasvun kumppaneita ja sijoittajia. Parhaat kasvajat palkitaan lokakuisessa finaalissa. Kilpailun idea perustuu Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun ja yritysten yhdessä kehittämän kasvua kiihdyttävään malliin.

Tiedotustilaisuuden ohjelma:

Uljas Valkeinen, Kasvu Open johtaja
Annamarja Paloheimo, liiketoimintajohtaja, Finnvera
Niina Holm, johtaja, Liiketoiminnan kehitys, Nordea
Karri Hautanen,myyntijohtaja, Technopolis Oyj
Risto Jämsen, Kasvu Open Boardin jäsen
Kirsi Hänninen, toimitusjohtaja, VRT Finland Oy
Mika Tyrväinen, NaturVention Oy
Kari Halttunen, toimitusjohtaja, Music.Info Finland
Pekka Pirttiaho, puheenjohtaja, Kasvu Open tuomaristo
Leena Mörttinen, johtaja, Kilpailukyky ja kasvu, EK
Mikko Simolinna, puheenjohtaja, Suomen Yrittäjät
Juha Peltomäki, aluejohtaja, Elisa Oyj

Lisätietoja:
Uljas Valkeinen, Kasvu Open johtaja p. 050 568 8555