Liikkeen luovutus

Erilaisilla yritysjärjestelyillä ja toimintojen ulkoistamisilla voi olla suuria vaikutuksia työsuhteisiin. Vaikutukset riippuvat siitä, millä tavalla järjestely toteutetaan.

Sisältö
Erilaisilla yritysjärjestelyillä ja toimintojen ulkoistamisilla voi olla suuria vaikutuksia työsuhteisiin. Vaikutukset riippuvat siitä, millä tavalla järjestely toteutetaan. Työntekijät voivat siirtyä ns. vanhoina työntekijöinä tai voi olla, että heillä ei ole lainkaan oikeutta siirtyä uuteen yritykseen. Siirtyvien työntekijöiden työsuhteen ehdot pysyvät usein samoina, mutta tietyin edellytyksin niitäkin voi olla mahdollista muuttaa.

Koulutustilaisuudessa selostetaan käytännönläheisesti, milloin erilaiset yritysjärjestelyt, ulkoistamiset, palveluntarjoajan vaihtamiset ja muut vastaavat toimenpiteet muodostavat työoikeudellisen liikkeen luovutuksen ja mitä työehdoille tapahtuu eri tilanteissa. Lisäksi käydään läpi mm. yhteistoimintavelvoitteet ja eri osapuolten välinen vastuunjako näissä tilanteissa.

Päivän tarkempi ohjelma tästä

Kouluttaja
Kouluttajana toimii Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n lakiasiainjohtaja Markus Äimälä. Kurssin järjestää EK-Tieto Oy.

Osallistumismaksu
Kurssin hinta on EK:n jäsenille 210 €, muut maksavat 270 €. Hintoihin lisätään alv 24 %. Hinta sisältää jaettavan materiaalin sekä kahvitarjoilun.
Laskutamme kurssimaksun osallistujilta jälkikäteen.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä…

 


Lisätiedot