Taivas+Helvetti Seinäjoki

Uusi Taivas+Helvetti-kiertue jatkuu pitkin syksyä eri puolilla maata. Tervetuloa mukaan verkottumaan – sytytetään kasvuyrittäjyyden kipinästä entistäkin suurempi roihu!

Taivas+Helvetti-ilmiö on syntynyt sarjayrittäjä Mika Mäkeläisen halusta muuttaa suomalaista yrittäjyyskeskustelua sekä tuoda esiin ilon, asenteen ja tekemisen merkitys menestymisessä. Pääroolissa ovat rohkeat yrittäjät ja heidän puhuttelevat tarinansa. Innostuksen viestiä viedään eteenpäin suomalaisten yrittäjien ympärille rakennettujen tapahtumien ja kirjojen kautta. Erityisenä tavoitteena on sytyttää nuorissa kipinä yrittäjyyteen.

Noin kahden tunnin aluetapahtumat ovat 200–500 hengen tilaisuuksia, jotka tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkottua ja saada kipinää uusiin liikeideoihin. EK on kiertueella mukana yhteistyökumppanina.

Ilmoittaudu pikaisesti:

4.11. Seinäjoki

Loppusyksyn tilaisuuksien ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut. Parhaiten pysyt ajan tasalla tapahtumista ja koko ilmiöstä seuraamalla Taivas+Helvetti-viestintää tällä Facebook-sivulla.

Jos et pääse tilaisuuksiin paikalle, pääset tunnelmaan mukaan hankkimalla uusimman Taivas+Helvetti-kirjan. Myynti tapahtuu jälleen 1+1-periaatteella: jokaista ostettua kirjaa kohden välitetään kirja myös koulunsa päättävälle nuorelle.

Taivas+Helvetti-kiertueen kumppaneina ovat EK:n ohella Pwc, LähiTapiola ja Elo.