Tulorekisteri tässä ja nyt! -teoria ja käytäntö

Vuoden verran käyttäjät ovat saaneet kokemusta Tulorekisterin käytöstä, ja asiantuntijat keränneet dataa Tulorekisterin toimivuudesta ja asiakasrajapintakokemuksesta. Vastaako teoria käytäntöä, ja mitä on vielä edessäpäin? Tule kuulemaan ja kysymään!

Sisältö

Tulorekisteri otettiin käyttöön vuoden 2019 alussa, jolloin palkkojen ja muiden suoritusten ilmoittaminen muuttui merkittävästi. Vuoden 2020 alussa tulorekisterin palkkatietojen käyttäjäprofiili laajenee ja käyttäjämäärä lisääntyy. Vuonna 2021 myös eläke- ja etuustiedot ilmoitetaan tulorekisteriin.

Keväällä 2020 järjestettävässä Tulorekisteri tässä ja nyt! -koulutuksessa käsitellään 1-vuotisen Tulorekisterin käytännön kokemuksia ilmoittamismenettelystä. Koulutuksessa avataan ilmoittamisen solmukohtia esimerkkien avulla, ja luennoitsija käy läpi etukäteen- ja paikan päällä esitettyjä kysymyksiä ohjelman Mitä, miten, miksi? -osiossa.

Päivän ohjelmarunko:

  • Kokemuksia tulorekisterin käyttöönotosta
  • Kohtaavatko teoria ja käytäntö? -Avataan solmukohtia hyvien käytännönesimerkkien avulla
  • Mitä, miten, miksi? -Luennoitsija vastaa (voit lähettää kysymyksesi jo etukäteen)

Tarkempi ohjelma julkaistaan v.2020 alussa.

Kouluttaja

Kouluttajana tilaisuudessa toimii maan kärkiasiantuntija, ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen huippuosaaja sekä tulorekisteriuudistuksessa alusta asti mukana ollut ylitarkastaja Sari Wulff  Verohallinnosta. Sarin rento, erittäin selkeäsanainen ja miellyttävä esiintyminen saa toistuvasti kiitosta osallistujilta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

 


Lisätiedot