Työmatkakustannusten korvaaminen pähkinänkuoressa

Tämän aamupäivän aikana kuulet tiivistetysti kaiken olennaisen matkakustannusten korvausten verotuksesta. Asioita käsitellään konkreettisten esimerkkien kautta ja päivän anti on siten helposti yhdistettävissä käytännön ratkaisuiksi.

Verovapaiden matkakustannusten korvausten maksamiseen liittyvät kysymykset ovat yksi ennakkoperinnän monimutkaisimmista alueista. Verohallinto on uudistanut keväällä 2017 ohjettaan matkakustannusten korvausten verotukseen liittyen. Miten uusi ohje on vaikuttanut tulkintoihin? Onko kyse työskentelystä varsinaisella työpaikalla, erityisellä työntekemispaikalla vai toissijaisella työpaikalla? Miten tilanteet ratkaistaan, kun työntekemisen mallit muuttuvat ja työtä tehdään yhä useammin muualla kuin työnantajan toimitiloissa? Milloin maksetaan kilometrikorvaus entä päiväraha?

Näitä ja monia muita matkakustannusten korvausten kysymyksiä käsitellään tällä tehokkaalla puolen päivän kurssilla.

Päivän tarkempi aikataulu tästä

Ennakkokysymykset
Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä mitä vain liittyen matkakustannusten korvausten verotukseen!

Lähetä kysymyksesi meille ennakkoon osoitteeseen: kurssit@ek.fi, merkitse sähköpostin aiheeksi ”Ennakkokysymys / matkakustannusten korvaaminen”, ja saat kurssilla siihen vastauksen alan parhaalta asiantuntijalta!

Luennoitsija:
Tilaisuudessa luennoitsijana toimii EK:n veroasiantuntija Virpi Pasanen. Virpi on kehuttu ja pidetty luennoitsija, joka osaa avata verotuksen kiemurat ymmärrettävästi. Virpi on luontainen esiintyjä, jolla on vankka ja monipuolinen kokemus luennoimisesta. Asiantuntijatehtävissä Virpi on ollut mukana eri verolainsäädännön uudistushankkeissa sekä niitä selvittävissä työryhmissä. Lisäksi Virpi on kirjoittanut useita verotukseen liittyviä kirjoja ja artikkeleita.

Osallistumismaksu & peruutusehdot:
Kurssin hinta on EK:n jäsenille 275 €, muut maksavat 355 €. Hintoihin lisätään alv 24 %. Hinta sisältää jaettavan materiaalin sekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme kurssimaksun osallistujilta jälkikäteen.

Osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen ko. tilaisuutta, minkä jälkeen veloitamme 50 % kurssimaksusta + alv 24 %. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan, tai se perutaan kurssipäivänä, perimme koko kurssimaksun. Koulutukseen ilmoittautuneen tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta kuluitta.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot kurssista täältä…

Lisätiedot:
Yhteydenotot: Marjo Martin, p. 09 4202 3370, Anne Neuvonen, p. 09 4202 3246 tai sähköpostitse: kurssit@ek.fi