Työvoiman vähentäminen, siihen liittyvä yhteistoimintamenettely ja uudet säännökset muutosturvasta

Kurssilla käydään läpi tuotannolliset ja taloudelliset irtisanomisperusteet ja lomauttaminen sekä niihin liittyvät keskeiset velvollisuudet. Lisäksi esitellään 1.1.2017 voimaan tulevat uudet säännökset muutosturvaan.

Kurssilla käydään läpi tuotannolliset ja taloudelliset irtisanomisperusteet ja lomauttaminen sekä niihin liittyvät keskeiset velvollisuudet, kuten työn tarjoamisvelvollisuus ja takaisinottovelvollisuus. Lisäksi selostetaan perusteellisesti työvoiman vähentämiseen liittyvät menettelytavat, ennen kaikkea yt-neuvottelujen käyminen. Erityistä huomiota kiinnitetään käytännön näkökohtiin ja viimeaikaiseen oikeuskäytäntöön.

Kurssilla esitellään lisäksi 1.1.2017 voimaan tulevat säännökset taloudellisin ja tuotannollisin perustein irtisanotun työntekijän oikeudesta työnantajan kustantamaan koulutukseen ja työterveyshuollon palveluihin.

Päivän tarkempi aikataulu tästä

Kenelle
Kurssi on tarkoitettu henkilöstöpäälliköille, yritysjohdolle, esimiehille ja muille henkilöille, jotka hoitavat tuotannollisiin ja taloudellisiin irtisanomisiin, lomautuksiin tai työvoiman vähentämistä koskeviin yt-menettelyihin liittyviä kysymyksiä.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntija Mika Kärkkäinen.

Osallistumismaksu
Kurssin normaalihinta on 280 €. EK:n jäsenyrityksille voimassa on jäsenhinta: 220 €
(hintoihin lisätään alv 24%).
Maksu sisältää jaettavan materiaalin sekä ohjelman mukaiset  kahvi- ja lounastarjoilut.

Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen