Vuosilomalaki ja lomapalkan laskenta

Koulutuksessa perehdytään käytännönläheisesti vuosilomalain soveltamiseen työpaikoilla.

Koulutuksessa perehdytään käytännönläheisesti vuosilomalain soveltamiseen työpaikoilla. Koulutuksessa saat kokonaiskuvan vuosilomaetuuksista ja niiden määräytymisestä.

Aamupäiväosiossa käsittelemme erityisesti loman ansaintaa ja loman antamista. Iltapäivällä perehdymme lomapalkan peruslaskentatapoihin ja erityistilanteisiin, kuten lomapalkan laskemiseen työajan muutostilanteissa.

Vuosilomalakia ollaan lähiaikoina muuttamassa siten, että pitkään sairaana olleelle työntekijälle kertyisi vuosiloman lisäpäiviä. Myös tätä muutosta käsitellään kurssilla.

Kouluttajat
Koulutuksessa luennoitsijoina toimivat asiantuntija Mika Kärkkäinen Elinkeinoelämän keskusliitosta (EK) sekä palkkahalllinnon asiantuntija Antti Kondelin. Koulutuksen järjestää EK-Tieto Oy.

 

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin  näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Huomioithan, että pientä taustahälyä saattaa esiintyä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä…


Yhteydenotot