Anmari Brink Pacius

Töissä

Tärkeintä työssäni on vaikuttaminen, inhimilliset kohtaamiset ja neuvottelutaidot. Vastuullani on vastuullisuus-, digitalisaatio-, data- ja tietosuoja-asioita, aineettomat oikeudet, maksukyvyttömyysmenettelyt ja compliance. Merkityksellisyyttä elämääni tuo vastuullisuus, yhteiskunnallinen merkityksellisyys, oppimisen ilo ja arvokkaiden asioiden edistäminen –toisten auttamisen ja siinä samalla itsensä kehittämisen kautta.

Vapaalla

Rakastan ruoanlaittoa. Mikään ei voita istuvia illallisia ystävien kanssa hyvän ruoan äärellä syntyjä syviä puiden. Ruoka on minulle tapa rentoutua ja nauttia. Lisäksi rentoudun tarinateatterin, tanssin, pianonsoiton ja meditaation voimalla. Vapaalla ja töissä olen tavoitteellinen, pidänkin lujasta vauhdista enkä karta vaarallisiakaan tilanteita, joita triathlon harrastukseni tarjoilee minulle kisakaudella kesäisin. Toimin myös hallitusammattilaisena, jossa näkökulmani on tunteet ja psyyke osana johtamista ja strategiaa sekä inhimillisyyden merkitys menestyksessä.

Ensimmäinen työpaikka

Ensimmäinen työpaikkani oli maskottina hahmopuvun sisällä 16-vuotiaana. Esiintyminen on aina ollut minulle nautinto ja tässä työssä sain kunnolla irrotella ja hassutella. Erityistä nautintoa koin, kun sain kannustaa ihmisiä tunnehurmoksesta toiseen jääkiekko-otteluista lasten tapahtumiin. Työ kävi liikuntasuorituksesta, sillä hahmopuvun sisällä on todella hikistä!