Ella Bohm

Assistentti

050 512 4339

Töissä

Toimin assistenttina yrityslainsäädäntö-ryhmälle. Lisäksi hoidan mm. EK:n edustajiston, vaalivaliokunnan ja lakivaliokunnan kokoushallintoa ja ylläpidän tietoa EK:lle saapuvista lausunto- ja nimityspyynnöistä.

Minua kiinnostaa toiminnan kehittäminen ja ongelmien ratkaiseminen. Sotkeudun herkästi erilaisiin projekteihin ja käteni on useimmiten pystyssä, kun pilottiryhmä etsii jäseniä.

Vapaalla

Liikun pyörällä tai juosten. Kasvatan lapsia, kissoja ja viherkasveja. Olen äänikirjojen suuri ystävä ja kulutan melko paljon piirustuspaperia. Uuden oppiminen innostaa minua ja tällä hetkellä opiskelen liiketoiminnan kehittämistä ja ranskan kieltä.

Ensimmäinen työpaikkani

Olen tehnyt töitä pidempiä ja lyhyempiä pätkiä joka kesä 14-vuotiaasta asti. Yksi ensimmäisiä työpaikkojani oli TET-harjoittelun jatkoksi saatu kesätyö sveitsiläistä luonnonkosmetiikkaa maahantuovassa perheyrityksessä. Keräsin ja pakkasin tilauksia takahuoneessa matkahuollon kuljetettavaksi ja välillä autoin myymälän puolella. Valikoimassamme oli kosmetiikkaa, lahjatavaraa ja puutarhatonttuja.