Heidi Hanhela

Avustava asiantuntija

+358 40 551 9981

Töissä

Työskentelen EK:n Brysselin toimistolla avustavana asiantuntijana. Työpöydälleni kuuluu laajasti niin EU:n päivän politiikan seuraamista kuin tarkemmin digi-, koulutus- ja terveysasioiden seuraamista ja niihin vaikuttamista suomalaisen elinkeinoelämän edun mukaisesti. Lisäksi olen vastuussa Brysselin toimiston viestinnästä sekä tapahtumien koordinoinnista. Työssäni parasta on se, että jokainen päivä opin jotain uutta ja saan tehdä omien arvojeni mukaista työtä.

Vapaalla

Vapaa-aikani kuluu pitkälti ystävien seurassa ja politiikan parissa, usein nämä kaksi asiaa yhdistäen. Intohimoni on kansainvälinen politiikka sekä kestävyyden – niin taloudellisen, ekologisen kuin sosiaalisenkin – edistäminen aina kotikaupunki Espoon kuntapolitiikan tasolta globaalille tasolle eri järjestöissä. Politiikan vastapainona kulutan lenkkipolkuja sekä katson eri sarjoja usein samalla jotain kutoen.

Ensimmäinen työpaikka

Olin 14-vuotiaana Keski-Uusimaa -lehdellä kesätöissä. Muistan sen verran, että tehtäviini kuului ainakin yhteystietojen naputtelu paperisista arvontalipuista tietokoneelle. Kesätyöstä jäi todella positiivinen muisto ja olinkin sen jälkeen kaikki koulujen kesälomat töissä.