Matti Kahra

Johtava asiantuntija

040 521 0320

Töissä

Työskenten EK:ssa johtavana asiantuntijana ilmasto- ja kiertotalousasioissa. Autan jäseniämme ymmärtämään ilmastonmuutoksen riskejä ja mahdollisuuksia ja haluan rakentaa Suomesta ilmasto- ja kiertotalousratkaisujen kärkimaan. Tehtäväkenttä on erittäin mielenkiintoinen ja laaja kotimaan ja EU:n ilmastopolitiikasta kansainväliseen yhteistyöhön.

Vapaalla

Liikun luonnossa aina kun voin. Juoksen, pyöräilen ja uin. Talvella hiihdän ja laskettelen. Haaveilen tuntureista, vuorista ja pitkistä juoksumatkoista. Paikalla ollessani tykkään lukea ja kirjoittaa.

Ensimmäinen työpaikkani

Olin koko opiskeluajan vuokratyöfirmassa töissä. Ajoin kuorma-autoa, olin töissä varastolla, paperitehtaassa, rakennustyömaalla, kaupoissa ja ravintoloissa. Näin pienten ja isojen yritysten toimintaa, eri toimialoja ja tapasin satoja tai tuhansia ihmisiä. Opin arvostamaan eri työssä vaadittavia taitoja ja ihmisiä, jotka pitävät yhteiskuntamme pyörimässä joka päivä.

Kirjoitukseni

Matti Kahra bloggaa: Kiina pyrkii hiilineutraaliksi – mitä vaikutuksia ilmastopolitiikkaan ja Suomen vientiin?

Kiinan presidentti Xi Jinping pudotti 22.9. ilmastopolitiikan todellisen superuutisen ilmoittaessaan maan tavoittelevan hiilineutraaliutta vuoteen 2060...
25.09.2020

Suomesta ensimmäinen hiilineutraali teollisuusmaa: tavoite kunnianhimoinen – toimeenpano ratkaisee

Elinkeinoelämän näkökulmasta on positiivista, että Rinteen hallitus ottaa tosissaan viestit ilmastonmuutoksen hillinnän kiireellisyydestä ja haasteeseen...
03.06.2019