Sari Korvenranta

Töissä

Työskentelen EK:ssa asiantuntijana palkkatilastojen parissa. Vastuullani ovat palvelualojen palkkatilastot ja palkkatilastoselvitykset. EK:n jäsenliitot hyödyntävät  palkkatilastotietoja edunvalvonnassaan ja työehtosopimusneuvotteluissa. Jäsenyritykset saavat palkkatilastoista tietoa alansa ansiokehityksestä sekä ansiotasosta ja -rakenteesta. EK:n palkkatilastot ovat myös merkittävä osa Suomen ja EU:n virallista palkkatilastoa.

Vapaalla

Olen ”koirahullu”. Iso osa vapaa-ajastani kuluu perheemme koirien Tarmon ja Taiston kanssa touhutessa. Olen myös multasormi, eli teen mielelläni piha- ja puutarhatöitä niin kotipihalla kuin mökilläkin. Säännöllisen epäsäännöllisesti minut löytää teatterista, museosta, taidenäyttelystä tai musiikkikeikalta.

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäinen työpaikkani oli 15-vuotiaana kesätyö Vantaan kaupungintalolla Tikkurilassa. Tein erilaisia avustavia toimistotöitä ja tunsin itseni kovin tärkeäksi. Tästä ensimmäisestä työkokemuksesta on jäänyt hyvät muistot ja taito käyttää kopiokonetta melko näppärästi.