Terhi Heikkonen

Töissä

Työskentelen asiantuntijanana EK:n talous ja tutkimus -ryhmässä. Olen mukana toteuttamassa EK:n suhdannekyselyitä eli EK:n Suhdannebarometria ja Investointitiedustelua. Vastaan myös EK:n työaika- ja poissaolotiedustelusta.

Vapaalla

Vapaa-aikanani olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Nuorin lapsistani on kehitysvammainen ja sen vuoksi teen aktiivisesti vammaisiin liittyvää vapaaehtoistyötä. Pidän kovasti myös kaikenlaisesta mahdollisimman nopeatempoisesta liikunnasta – ilman palloja kiitos!

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäisenä kesätyökesänäni olin töissä sekä hautausmaalla että mansikkamaalla. Ja todellakin mansikat tekivät minuun heti paljon suuremman vaikutuksen kuin haudat. Tiesin välittömästi olevani enemmän mansikka- kuin hautaihminen.

Mansikkamaalla paistoi aina aurinko, kun taas hautausmaalla kuljimme isojen puiden varjoissa. Mansikkamaalla meillä kaikilla oli ihan mielettömän hauskaa ja söimme paljon mansikoita, heittelimme niillä toisiamme ja ehkä hieman välillä saimme niitä poimittuakin. Mansikkamaalla sain heti kohdata kaikki työelämän parhaat puolet, eli työkavereiden kanssa hassuttelun ja aivan ihanan ja huolehtivaisen työnantajapariskunnan.

Traagista tässä kaikessa on kuitenkin se, että joudun joka tapauksessa vielä palaamaan sinne hautausmaalle, jopa pysyvästi.