Jari Huovinen

Chief Policy Adviser

+358 40 861 4582

Töissä

Työskentelen EK:ssa pk-asioiden johtavana asiantuntijana ja toimiston Yrittäjyys-ryhmän vetäjänä. Vastaan myös yrittäjyyden tutkimusperusteisesta edunvalvonnasta ja siihen liittyvistä pk-yrityskyselyistä. Luotettavaa tutkimusta tarvitaan työnantajayrittäjien tilannekuvan hahmottamiseen, pk-yritysten keskeisimpien haasteiden tunnistamiseen ja tehokkaimpien ratkaisujen löytämiseen.

Vapaalla

Vapaani vietän mieluiten rakkaan vaimoni ja kahden ihanan poikamme kanssa. Lisäksi vapaa-aikaani käytän vahvasti urheilun parissa. Harrastan laajasti erilaisia palloilulajeja, mutta eniten keskityn juoksemiseen ja ”mailerihommiin” ns. keskimatkoilla.

Ensimmäinen työpaikkani

Kiinnostus yrittäjyyteen, yrittäjämäisyys ja vahva työmoraali ovat periytyneet minulle roolimalleilta susirajalta Pohjois-Karjalasta. Ensimmäinen työpaikkani oli edesmenneen ukkini aikoinaan perustamassa rakennusalan yrityksessä, joka toimii Joensuussa edelleen. Jo hyvin nuorena tein aina mitä tarvittiin: tartuin hanakasti ja työtä pelkäämättä lapion varteen tai siivousharjaan.