Erica Heljo korkeakouluharjoittelijaksi EK:n viestintään

13.09.2024

Erica Heljo on aloittanut EK:n viestintätiimissä korkeakouluharjoittelijana 2.9.2024. Heljo työskentelee ensi vuoden maaliskuuhun asti kestävässä harjoittelussaan tiiviissä yhteistyössä EK:n viestinnän ja asiantuntijoiden kanssa tehden sosiaalisen median sisältöjä, erityisesti lyhytvideoita.

Vaasan yliopistossa opiskeleva viestintätieteiden maisteriopiskelija on opinnoissaan suuntautunut digitaaliseen mediaan. Opintoihin on sisältynyt myös markkinointia, julkisoikeutta sekä brändäämistä. Heljo on aiemmin työskennellyt viestinnän parissa Kansallisessa audiovisuaalisessa instituutissa sekä Telialla.

”Harjoittelulta odotan erityisesti sitä, että pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia sisällöntuotannollisia projekteja. Lisäksi odotan pääseväni oppimaan uutta EK:n toiminnasta”, Heljo kertoo.

”On ilo tarjota viestinnän harjoittelupaikka alan opiskelijalle. Erica saa meiltä käytännön kokemusta vaikuttajaorganisaation viestinnästä ja syvällistä tietoa elinkeinoelämän keskeisistä kysymyksistä. Me taas saamme tuoreita näkemyksiä ja ajatuksia, kun kehitämme omaa viestintäämme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä”, EK:n viestintäjohtaja Nora Elers toteaa.