Haemme: Asiantuntija, ICT

06.09.2024

Etsimme joukkoomme asiantuntijaa kehittämään jäsen- ja kontaktirekistereitämme. Olet määrittelemässä projektien sisältöä ja vastaat kehitysprojektien toteutuksesta, toimittajahallinnasta ja asiakasyhteistyöstä. Suunnittelet työkokonaisuuksien aikatauluja ja toimit luotettavana kumppanina jäsenliittojemme suuntaan. Lisäksi osallistut käytössämme olevien ICT-toimistojärjestelmien kehitystyöhön ja toimittajahallintaan.

Mitä toivomme sinulta:

  • Tietoteknistä taustaa ja kokemusta esim. Projektipäällikön tai Product Ownerin tehtävistä
  • Aiempaa kokemusta projektien koordinoinnista
  • Kokemusta toimittajayhteistyöstä ja asiakaspalvelusta
  • Osaamista seuraavien teknologioiden osalta: Microsoft 365, Dynamics ja Entra (ent. Azure AD)
  • Kokemusta kilpailutuskriteerien määrittelystä ja toimittajien kilpailuttamisesta
  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen jäsenrekisten tai vastaavan palvelun parissa työskentelystä
  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta ja hyviä tiimityöskentely- sekä viestintätaitoja
  • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa muuta kautta hankittua osaamista

Tarjoamme uudelle kollegallemme:

Ensiluokkaiset kehittymismahdollisuudet.
Pääset syventämään osaamistasi tunnetussa vaikuttajaorganisaatiossa.

Hyvät verkostoitumismahdollisuudet.
Pääset laajentamaan verkostoasi alan parhaiden asiantuntijoiden joukossa.

Osaavat ja mukavat kollegat.
Meillä työskentely on paitsi ammattimaista, myös rentoa ja mukavaa.

Joustavat hybridityömahdollisuudet.
Työskentelemme sopivassa suhteessa toimistolla ja etänä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Toimistomme sijaitsee Helsingin parhaimmalla paikalla osoitteessa Eteläranta 10.

Kilpailukykyisen palkan ja edut.
Etuihin kuuluu muun muassa lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, työmatkaetu, laajat työterveyspalvelut ja kuntosali toimistolla.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta, liitä mukaan motivaatiokirje sekä ansioluettelo. Hakuaika tehtävään päättyy 22.09.2024. Käymme hakemuksia läpi tulojärjestyksessä ja haastattelut käynnistyvät ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Rekrytointiprosessia hoitaa Wise IT. Prosessin vaiheita ovat puhelinkeskustelu rekrytointikonsultin kanssa, Teams-tapaaminen rekrytointikonsultin kanssa ja tapaamiset EK:n edustajien kanssa EK:n toimistolla Etelärannassa.

Prosessimme etenee seuraavasti. Aluksi puhelinkeskustelu rekrytointi konsultin kanssa. Tämä jälkeen tapaaminen Teamsin välityksellä, jossa tarkentava keskustelu konsultin kanssa. Seuraavassa vaiheessa keskustelut jatkuvat EK:n edustajien kanssa ensin Teamsin välityksellä ja sitten EK:n toimistolla Etelärannassa. Haastattelukierroksia EK:n edustajien kanssa kaksi.

Toiveenamme on, että pääset aloittamaan työskentelyn alkuvuodesta tammikuussa 2025. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-rekrytointikonsultti Pia Klemi, 040 772 3440, pia.klemi@wiseit.fi

Hae tehtävää

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten tärkein puolestapuhuja ja yhteiskunnallinen uudistaja – tehtävänämme on menestyvä Suomi. Yhdessä eri toimialoja edustavien jäsenliittojemme kanssa olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja myös rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaa. Päätyötämme on vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon ja lainsäädännön valmisteluun sekä tukea sitä osallistumalla julkiseen keskusteluun. Toimintaamme ohjaavat markkinatalouden, vastuullisuuden ja yrittäjyyden periaatteet.

Tavoittelemme osaajia erilaisista taustoista ja moninaisilla kyvykkyyksillä. Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme. EK on huippuosaajien ja hyvien tyyppien talo.