Marianne Kaappola EK:n Brysselin toimiston Office Manageriksi

14.08.2024

Marianne Kaappola on aloittanut EK:n Brysselin toimistolla Office Managerina 2.5.2024.

Kaappola on koulutukseltaan kansainvälisten toimintojen tradenomi ja Master of Hospitality Management. Hänellä on pitkä kokemus vakuutusalalta, jossa hänen työtehtäviinsä on kuulunut muun muassa erilaisten sisäisten ja ulkoisten asiakaspalveluprosessien sekä henkilöstön osaamisen kehittäminen.

Brysselin toimistolla Kaappolan työtehtäviin kuuluu toimiston arjen pyörittämisen lisäksi monenlaisia talous- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä sekä uusien työntekijöiden avustamista Belgian käytäntöihin liittyvissä asioissa. Hän myös järjestää tapahtumia ja tapaamisia sekä toimii tärkeiden sidosryhmien kontaktihenkilönä.

”Uudelta työtehtävältäni odotan monipuolisuutta, kansainvälistä dynaamista yhteistyötä ja erityisesti sitä, että saan olla täällä Brysselissä mukana EK:n tärkeässä tehtävässä suomalaisten yritysten asialla”, Kaappola kertoo.

”Olen erittäin iloinen siitä, että olemme saaneet Mariannen vahvistamaan Brysselin-tiimiämme. EU-vaalivuosi tuo mukanaan monenlaisia muutoksia, ja Mariannen monipuolinen kokemus ja vahva osaaminen erityisesti palveluprosessien kehittämisestä on meille arvokas apu EK:n EU-edunvalvonnan vahvistamisessa ja sidosryhmäyhteistyön edistämisessä”, toteaa EK:n EU-vastuualueen johtaja Lotta Nymann-Lindegren.