Podcast: Vastuullisuuden suunnannäyttäjänä Tomi Lantto

18.12.2018

EK käynnistää uuden ”Vastuullisuuden suunnannäyttäjät” podcast-sarjan. Toimittaja Ville Blåfield pui yritysmaailman vaikuttajien kanssa arvojen ja johtajuuden merkitystä yritysten vastuullisuuden edistämisessä. Ensimmäisessä osassa äänessä Antell-konsernin toimitusjohtaja Tomi Lantto.

Toimittaja Ville Blåfield haastattelee eri toimialojen edistyksellisiä yritysvaikuttajia, jotka ovat omalla esimerkillään kannustaneet ja näyttäneet tietä yhteiskunnallisten haasteiden ratkomisessa – ja samalla tehneet kannattavaa liiketoimintaa. Miten erilaiset yritykset toteuttavat vastuullisuutta? Kenen arvoihin vastuullisuustekojen tulisi nojata? Mitkä tekijät ajavat yrityksiä vastuullisempaan toimintaan? Miten yrityksen omistajat ja johto voivat vauhdittaa vastuullisuuden edelläkävijyyttä ja toteutumista koko organisaatiossa?

Osa 1:
Tomi Lantto: Oma esimerkki on vahvinta viestintää

Henkilöstöravintoloistaan tutun Antell-perheyrityksen toimitusjohtaja Tomi Lantto keskustelee Ville Blåfieldin kanssa esimerkin voimasta. Mitä on ihmisläheinen vastuullisuus? Kuinka välittäminen voi olla osa ammattiylpeyttä ja miten Antellissa tavoitellaan ”hyvää makua” niin ruuassa, ihmisten kanssakäymisessä kuin asiakaskokemuksissa? Tomi Lantto kertoo myös, kuinka tärkeää on saada yrityksen omistajien, johdon, henkilöstön ja asiakkaiden arvot kohtaamaan. Vastuullisuutta tulisi johtaa viime kädessä sydämellä, uskoo Lantto.

 

Kuuntele jakso haluamassasi muodossa tai suoraan ikkunassa:

Kuuntele Apple Podcastina Kuuntele Android-laitteessa Kuuntele Spotifyssa Podcastin RSS-tilauslinkki