3 tietoiskua yritysten vastuullisuudesta – mistä kannattaa olla kartalla nyt?

13.11.2023

Järjestämme marraskuussa kolme webinaaria, jotka auttavat yrityksiä tarttumaan vastuullisuuden ajankohtaisiin ilmiöihin. Hyödynnä tärpit ja uusimmat tiedot!

Webinaari ti 21.11. klo 9-10:
Pk-sektorin vastuullisuusbarometrin tulosjulkistus

Odotukset yritysten sosiaalista, taloudellista ja ympäristövastuuta kohtaan kasvavat – miten suomalainen pk-sektori vastaa haasteeseen? EK:n Pk-vastuullisuusbarometri kertoo viimeisimmän tilannekuvan yritysvastuutyön kehitysvaiheesta, ajankohtaisimmista panostusalueista, vastuullisuuden tuomista hyödyistä sekä pullonkauloista. Fokuksessa ovat pk-sektorin työnantajayritykset.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Webinaari ti 28.11. klo 9-10:
EU:n uusi kestävyysraportointi käynnistyy – mitä suomalaisilta yrityksiltä odotetaan?

Jatkossa yhä useampi yritys on velvollinen julkistamaan lakisääteisen kestävyysraportin. Velvoite ulottuu jo vuodesta 2024 alkaen suuryrityksiin mutta etenee vaiheittain myös pienempiin yrityksiin. Tietoisku on hyödyllinen kaikille, jotka ovat jo tulossa kestävyysraportointidirektiivin piiriin tai jotka haluavat ennakoida EU-sääntelyn vaikutuksia vapaaehtoisessa vastuullisuusraportoinnissaan.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Webinaari ke 29.11. klo 9-10:
Kilpailuetua vastuullisuudesta – pk-yritykset jakavat kokemuksiaan

Vastuullisuuteen panostaminen voi olla pk-yritykselle konkreettinen keino, jolla saavuttaa kilpailuetua ja lisätä myyntiä. Miten tämä onnistuu käytännössä? Miten vastuullisuus toimii myyntineuvotteluissa? Miten teen vastuullisuuden näkyväksi? Kuinka pk-yritys voi hyötyä vastuullisuudesta vientimarkkinoilla?

Näihin kysymyksiin on haettu vastauksia EK:n vastuullisuustyöryhmässä, johon kuuluu 16 pk-sektorin yritystä eri toimialoilta. Nyt vuoden aikana kootut huomiot, vinkit, onnistumiset ja kantapään kautta saadut opit laitetaan jakoon muillekin pk-yrityksille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu