Arja Nyholm

Toimitusjohtaja

040 192 6765

Töissä

Olen Julkaisumonistamo Eteläranta Oy:n (Jumon) toimitusjohtaja. Jumo on EK:n ja neljän muun liiton yhdessä omistama digipaino- ja postituspalveluja tarjoava yritys. Jumo hoitaa myös pääosin Eteläranta 10:n tavaraliikenteen. Toimitilamme sijaitsevat Eteläranta 10:n ensimmäisessä kerroksessa. Asiakaskuntamme koostuu pääosin työnantajaliitoista, mutta palvelemme mielellämme myös muita asiakkaita.

Toimenkuvaani kuuluu monenlaista. Erilaiset hallinnolliset asiat, asiakasyhteydenpito, töiden koordinointi, tarjouslaskenta ja laskutus, graafinen suunnittelu, monistus- ja postitustyöt sekä paljon muuta Jumon toimintaan liittyvää. Työni on monipuolista ja vaihtelevaa, ja se jos mikä on mukavaa.

Vapaalla

Vapaa-aikani vietän mielelläni perheen parissa kotosalla. Vapaalla tykkään ”tuunailla” ja nikkaroida, sisällä ja ulkona. Aina on jokin projekti työn alla, tai ainakin suunnitteilla. Rentoudun ristikoita ratkoen ja elokuvia/sarjoja katsoen. Penkkiurheilen ja osallistun urheiluseuratoimintaan. Käsipallo on meidän perheen ykköslaji.

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäinen kesätyöpaikkani oli Elannon pullapuodissa 15-vuotiaana. Viihdyin työssä niin hyvin, että jatkoin työssä kesän jälkeen myös iltapäivisin ja lauantaisin koko lukion ajan. Ennen graafiselle alalle ajautumista ehdin olla töissä myös päiväkotiapulaisena ja pankin kassaneitinä.