Elina Lähteenmaa

Assistentti

0500 425 384

Töissä

Olen Työelämä-vastuualueen assistentti. Tehtäväkenttääni kuuluu monenlaiset työelämän asiantuntijoiden tukityöt, tapahtuma- ja kokousjärjestelyt ja erityisesti vastuualueen johtajan kalenteri. Toimin vastuualueen yhteyshenkilönä liittoyhteisön sisällä sekä talon ulkopuolella tiiviissä yhteistyössä assistenttikollegojen kanssa.

Vapaalla

Kuuntelen ahkerasti äänikirjoja ja musiikkia. Tykkään pelata erilaisia lautapelejä, ja toisinaan olen mukana vähän isommissa miniatyyripeleissä. Mitä monimutkaisempi strategiapeli, sen parempi. Lisäksi saan energiaa metsässä samoilemisesta ja uima-altaassa juoksentelusta, ja olen erittäin innostunut päästessäni crossfit-salille.

Ensimmäinen työpaikkani

15-vuotiaana menin paikalliseen ruokakauppaan inventaarioapulaiseksi, ja sitä myötä sain pestin sinne pariksi vuodeksi. Pikkukaupassa sai oppia ja tehdä kaikkia hommia mitä kaupan pyörittäminen vaati. Siihen aikaan kaikki tapahtui manuaalisesti, kuten hinnoittelu ja pankkikortin asettaminen kalkkeeripapereineen ”höylään”. Muistan vieläkin kassakoneen, joka toimi samaan tapaan kuin vanha kirjoituskone – ja sen riemun, kun kassoille tuli sähkökoneet! Kaupassa työskentely oli arvokas kokemus tulevaa työelämää varten, siellä oppi reippaan työotteen, palveluasenteen sekä sen, että asioiden pitää olla järjestyksessä.