Ei unohdeta ilmastonmuutosta – yritysten ratkaisut hiilineutraalisuuteen | SuomiAreena Goes Vastuullisuus -keskustelutilaisuus 20.10.

24.09.2020

Koronapandemia on vallannut ymmärrettävästi palstatilan kuluvan vuoden aikana. Meillä ei kuitenkaan ole varaa unohtaa aikamme uhkaavinta haastetta, ilmastonmuutosta. IPCC:n mukaan ilmasto lämpenee hälyttävällä vauhdilla ja toimia vaaditaan kaikilla tasoilla lämpenemisen hillitsemiseksi.

 

Digitalisaatiolla, teknologialla ja innovaatioilla on merkittävä rooli hiilijalanjäljen pienentämisessä ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa – tässä työssä yritykset ovat avainasemassa.

Millaisia ratkaisuja yritykset voivat luoda, jotta tavoite hiilineutraalista Suomesta ja Euroopasta toteutuu? Millä konkreettisilla toimilla tartumme ilmastonmuutoksen taklaamiseen?

Tarjoamme palan SuomiAreena-tunnelmaa digitaalisesti ja kutsumme sinut seuraamaan TietoEVRY:n, VTT:n, EK:n ja SuomiAreenan yhteistä keskustelutilaisuutta, joka striimataan mtv.fi-palvelun kautta.

Keskustelemassa ovat TietoEVRY:n Suomen maajohtaja Satu Kiiskinen, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara sekä lumilautailija Enni Rukajärvi. Tilaisuuden juontaa toimittaja Laura Saarikoski.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TietoEVRY:n sivuilla