Supercell on Suomen maineikkain yritys

12.09.2014

Supercell nousi Suomen maineikkaimmaksi yritykseksi vuosittaisessa Luottamus&Maine-tutkimuksessa. Toiseksi sijoittui Kone ja kolmanneksi Pekkaniska. Supercell ja Pekkaniska nousivat ensimmäistä kertaa tutkittavien yritysten listalle.

Luottamus&Maine-tutkimuksen tekee T-Media ja sen tulokset perustuvat Luottamus&Maine -mittarin avulla tehtyihin 11 740 yritysarvioon. Tutkimuksessa mitataan vastaajien mielikuvia yrityksistä kaikkiaan kahdeksassa eri kategoriassa, joista Supercell nappasi voiton viidessä.

Suomalaisten mielissä Supercellillä on paras maine mitä tulee sen hallintoon, vastuullisuuteen, työnantajakuvaan, innovatiivisuuteen ja vuorovaikutukseen. Kone kiilasi Supercellin edelle taloudenhoidon ja johdon maineessa.

Maineen lisäksi tutkimus selvittää maineen vaikutusta sidosryhmien käytökseen. T-median mukaan tutkimushavaintojen mukaan maineella on vahva korrelaatio liiketoimintaa tukevaan käytökseen: hyvämaineisiin yrityksiin luotetaan, niiden tuotteita ja palveluita halutaan ostaa, maineikkaita yrityksiä halutaan suositella, niissä halutaan työskennellä ja niihin ollaan myös valmiita investoimaan.

www.supercell.net
www.kone.com
www.pekkaniska.com

Uutinen on aiemmin julkaistu Good News from Finland -uutissivustolla.