Vuoden 2021 omistajanvaihdosasiantuntija on Asko Virén

02.11.2021

Vuoden 2021 omistajanvaihdosasiantuntijaksi on valittu myrskyläläinen Asko Virén. Hän on toiminut Suomen Yrityskauppojen franchise-yrittäjänä Lahdessa vuodesta 2007 alkaen. Nimitys julkistettiin Omistajanvaihdoskonferenssissa 2.11.2021.

Virèn on toiminut puolitoista vuosikymmentä yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten välittäjänä. Lisäksi hän on tehnyt alan koulutusta erityisesti Päijät-Hämeen ja Kymen alueilla mutta myös valtakunnallisesti.

Vuoden omistajanvaihdosasiantuntijan valitsee vuosittain Omistajanvaihdosfoorumi. Tunnustuksella halutaan tähdentää sitä, että yrityskauppoihin ja sukupolvenvaihdoksiin on olemassa erikoistuneita ammattilaisia, joihin on viisasta tukeutua.

Tutustu myös Omistajanvaihdosfoorumin 2.11.2021 julkistamaan tutkimukseen.

Omistajanvaihdosfoorumia hallinnoi Suomen Yrittäjät ja sen ohjausryhmää puheenjohtaa Elinkeinoelämän keskusliitto. Sen jäseniä ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Suomen Yrittäjät, Perheyritysten liitto, Finnvera, Business Finland, Finnvera, Nordea, Suomen Yrityskaupat, Suomen Yritysvälittäjäin ja omistajanvaihdosasiantuntijain liitto, Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt, Suomen Yrityskummit, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan-Lahden Teknillinen Yliopisto ja Oulun Yliopisto. Omistajanvaihdosfoorumi on avoinna myös muille asian edistämisestä kiinnostuneille tahoille.

Valokuva: Anneli Komi /Business Maker