Taivas+Helvetti Helsinki

Uusi Taivas+Helvetti-kiertue jatkuu pitkin syksyä eri puolilla maata. Tervetuloa mukaan verkottumaan – sytytetään kasvuyrittäjyyden kipinästä entistäkin suurempi roihu! Taivas+Helvetti-ilmiö on syntynyt sarjayrittäjä Mika Mäkeläisen halusta muuttaa suomalaista yrittäjyyskeskustelua sekä tuoda esiin ilon, asenteen ja tekemisen merkitys menestymisessä. Pääroolissa ovat rohkeat yrittäjät ja heidän puhuttelevat tarinansa. Innostuksen viestiä viedään eteenpäin suomalaisten yrittäjien ympärille rakennettujen tapahtumien ja kirjojen kautta. Erityisenä tavoitteena on sytyttää nuorissa kipinä yrittäjyyteen. EK on kiertueella mukana yhteistyökumppanina.

Kiertue huipentuu Helsingin tapahtumaan, jossa katseet suunnataan vuoteen 2015 ja uusiin entistä kunnianhimoisempiin hankkeisiin. After work -tapahtuma järjestetään PwC’s Most Valuable Entrepreneur 2014 -voittajan Evon Söderlundin perustamassa Tapahtumahotelli Huoneessa. Pääosassa ovat edelleen rohkeat suomalaiset yrittäjät, mutta nyt panostetaan erityisesti paikallaolijoiden verkottamiseen. Tilaisuus alkaa klo 16.30 Tapahtumahotelli Huoneessa (Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki) ja kestää noin kolme tuntia.

Ilmoittaudu pikaisesti tästä.

Jos et pääse paikalle, pääset tunnelmaan mukaan hankkimalla uusimman Taivas+Helvetti-kirjan. Myynti tapahtuu jälleen 1+1-periaatteella: jokaista ostettua kirjaa kohden välitetään kirja myös koulunsa päättävälle nuorelle. Taivas+Helvetti-kiertueen kumppaneina ovat EK:n ohella Pwc, LähiTapiola ja Elo.