Vanessa Fuller

Töissä

Toimin EK:n tytäryhtiön, EK-Tieto Oy:n tapahtumatuotannon ja markkinointiviestinnän asiantuntijana. EK-Tieto tarjoaa koulutuksia työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa sekä yritysturvallisuudessa. Työni koostuu koulutusten ja erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta, markkinoinnista ja järjestämisestä. Lisäksi työtäni ovat ulkoinen ja sisäinen viestintä, sekä markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittäminen.

Vapaalla

Valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi 2022 ja toimin terapeuttina päätyöni ohessa. Olen myös esiintyvänä artisti, sävellän, ja teen ääninäyttelijän ja avustajan töitä tv-produktioissa. Lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni, ja toimin SOS-Lapsikylän vapaaehtoisena. Suurin osa vapaa-ajastani kuluu oman perheeni kanssa aikaa viettäen, liikkuen ja maailmalla matkustaen, sekä lasteni jalkapalloharrastusta tukien. Itse pidän myös luonnossa liikkumisesta, pianonsoitosta ja nyrkkeilystä.

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäinen työtehtäväni oli teini-ikäisenä ystävyysleirikoulussa Tšekkoslovakiassa, jossa tuurasin virallista tulkkiamme hetkellisesti. Palkkiollani ostin muovikassillisen karkkia ja täytekakun, ja kutsuin koko leirin nauttimaan herkuista kanssani. Ensimmäinen pitkäaikaisempi kesä- ja viikonlopputyöpaikkani löytyi Esson kahvilasta. Yrittäjän tyttärenä olen luonnollisesti toiminut nuoresta pitäen myös perheemme yrityksissä niin vapaa-ajallani kuin työsuhteissakin. Tutuiksi tulivat niin siivoaminen, asiakaspalvelu, hampurilaisten paistaminen, meriantiikin myyminen kuin kirjapainotuotteiden tuotekehitys ja myynti.