Turvallinen työ, asiointi ja liikkuminen -webinaari hyvistä käytännöistä yrityksille 10.6.2020

Tervetuloa mukaan Turvallinen työ, asiointi ja liikkuminen -webinaariin! Elinkeinoelämän keskusliitto EK on yhdessä jäsenliittojensa kanssa koostanut oppaan eri alojen hyvistä käytännöistä kaikkien suomalaisyritysten käyttöön. Nyt näihin käytäntöihin ja oppaaseen on mahdollista päästä tutustumaan myös EK:n ja EK-Tiedon yhteisessä webinaarissa.

Milloin? Keskiviikkona 10.6.2020 klo 8.30 – 9.30
Missä? Webinaari

Webinaarissa oppaan suositukset ja hyvät käytännöt käydään läpi osa-alueittain: turvallinen työ, turvallinen asiointi ja kuluttaminen sekä turvallinen liikkuminen. Webinaarissa EK:n yritysturvallisuuden johtava asiantuntija Markku Rajamäki avaa opasta käytännönläheisesti ja taustoittaa asioita oppaaseen päätyneiden käytäntöjen takaa.

Oppaassa kuvatut käytännöt ovat suosituksia ja esimerkkejä hyvistä toimintatavoista. Jokainen yritys arvioi, mitkä käytännöistä soveltuvat niiden toimintaan ja millä tavoin toteutettuina.

Tutustu oppaaseen (suomeksi ja englanniksi) ja nappaa opas esiin webinaarin alkaessa.

Ilmoittaudu mukaan

Webinariin mahtuu 500 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mukaan. Webinaari on maksuton ja suunnattu EK:n jäsenyrityksien edustajille. Ilmoittautumiset kerää EK-Tieto Oy (EK-Tiedon rekisteriseloste)

 

Ilmoittauduitko mukaan? Voit lähettää kysymyksesi webinaariin etukäteen!

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus lähettää mieltä askarruttavat kysymyksesi webinaariin etukäteen, jolloin asiantuntija vastaa niihin webinaarin aikana, mainitsematta kysyjän tietoja.
Lähetä kysymyksesi 8.6.2020 mennessä tästä.