ENTER2020-kampanja helpottaa paluuta turvalliseen arkeen

22.05.2020

Elinkeinoelämän keskusliitto ja kymmenen alansa johtavaa yritystä kokoavat voimansa auttaakseen Suomea palaamaan kohti arkea mahdollisimman turvallisesti. EK:n ja yritysten yhdessä suunnittelema Enter 2020 -kampanja kokoaa avoimelle alustalle yritysten parhaat käytännöt turvalliselle työskentelylle, asioinnille, lääkärissä käynnille, julkisten liikennevälineiden käytölle ja monelle muulle arjen toiminnalle. Tavoitteena on auttaa suomalaista yhteiskuntaa palauttamaan toimintakykynsä, parantaa valmiutta toimia uudessa tilanteessa sekä lisätä ihmisten toimeliaisuutta ja hyvinvointia.

Kampanja alkaa maanantaina 25.5., jolloin EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies ja OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio ovat Ylen Aamu-tv:ssä haastateltavana aiheesta maanantaina klo 7.12. Samoihin aikoihin Koneen toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth on haastateltavana aiheesta MTV:n Uutisaamussa. Kampanja näkyy maanantaina myös Kauppalehden etusivulla ja Helsingin sanomissa. Maanantaina julkaistaan myös kampanjan nettisivut: enter2020.fi. Siellä voi käydä katsomassa yritysten hyviä käytäntöjä, ottaa sopivammat omaan käyttöön ja jakaa hyviä kokemuksia. Somessa kampanja toimii aihetunnisteella #enter2020fi

Seuraavassa vaiheessa kampanja laajentuu niin, että mikä tahansa yritys voi ottaa osaa kampanjaan. Ensi viikon aikana tästä tulee lisätietoa kampanjan nettisivuille.