Haemme yrityslainsäädännön asiantuntijaa

17.08.2021

Haemme urallaan eteenpäin edenneen asiantuntijan tilalle yrityslainsäädännön asiantuntijaa.  Asiantuntija on tiimipelaaja, jonka tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi rahoitusmarkkina-, maksukyvyttömyys- ja avoimuussääntelyä, IPR-oikeuksia sekä muuta yrityslainsäädäntöä koskevat edunvalvontakysymykset. Tehtävän tarkempi toimenkuva määräytyy valittavan henkilön taustan ja kokemuksen perusteella.

Yrityslainsäädännön asiantuntijana ymmärrät kokonaisvaltaisesti yritysmyönteisen sääntely-ympäristön, digitalisaation sekä toimivien markkinoiden merkityksen eri kokoisille yrityksille ja eri toimialoille.

Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä EK:n jäsenliittojen ja yritysten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Seuraat ja vaikutat niin kotimaisen kuin EU:n lainsäädännön kehitykseen.

Odotamme sinulta kykyä hallita itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia. Olet myös aktiivinen ja taitava verkostoituja. Vaikuttamistyö edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, sujuvaa viestintää eri kanavissa ja kykyä keskittyä olennaiseen.

Sinulla on oikeustieteen maisterin tai vastaava tutkinto ja riittävä työkokemus toimenkuvan alueelta. Kokemus edunvalvontatyöstä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä EU-lainsäädäntöprosessin tuntemus ovat eduksi.

Tarjoamme eturivin näköalapaikan elinkeinoelämän edunvalvonnassa uudistuvassa ja dynaamisessa työyhteisössä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä Suomen menestyksen eteen ja osallistua yhteiskunnan kehittämiseen sekä kehittyä parhaiden osaajien kanssa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tommi Toivola, p. 050 572 2231. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 10.9.2021

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten puolestapuhuja ja keskusjärjestö, johon kuuluu 20 jäsenliittoa elinkeinoelämän keskeisiltä toimialoilta. Yhdessä jäsenliittojemme ja yritysten kanssa olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastoratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa.