Hjallis Harkimo tuo rohkeutta SuomiAreenaan to 17.7. klo 15.45

14.07.2014

Hjallis Harkimo, Peter Vesterbacka, Veikka Gustafsson, Johanna Ikäheimo ja Hille Korhonen jakavat menestyksensä eväitä: mistä löytyy uskallus itsensä ylittämiseen ja millaista otetta tarvitaan Suomen uuteen nousuun? Tervetuloa jakamaan ajatuksia suomalaisesta rohkeudesta!

– Yksin monta kuukautta valtamerten tyrskyissä pisti ajattelemaan, että onko tämä rohkeutta vai silkkaa hulluutta. Ehkä molempia, mutta riskien uhmaaminen kannattaa, jos tietää itse, mitä haluaa ja mitä pitää tehdä. Näin kertoo Hjallis Harkimo, joka haastaa muita rohkeita suomalaisia SuomiAreenassa torstaina.

Yksinpurjehtija rakentaa nyt suomalaista joukkuetta KHL-liigaan. Päätös oli rohkea, mutta Hjallis on innoissaan. Tästäkin kuulemme lisää SuomiAreenalla.

Hjalliksen kanssa Antinpihan lavalla on neljä suomalaista, jotka kertovat mistä oma menestys on syntynyt. Viisi menestyjää pohtii yhdessä, mistä Suomeen löytyy lisää uskallusta uuteen nousuun:

Tarvittiinko ärhäköiden lintujen synnyttämiseen rohkea luovuutta vai vain jääräpäistä asennetta? Se paljastuu, kun Peter Vesterbacka joutuu Hjalliksen tenttiin.

Mikä mies Veikka Gustafsson oli lähtiessään valloittamaan ensimmäisenä suomalaisena Mount Everestiä ja mikä muuttui sen jälkeen? Mistä syntyi rohkeus lähteä valloittamaan Annapurnaa, yhtä maailman vaarallisimmista huipuista?

Haaveileeko kansainvälisesti menestyneen Lappset Groupin omistaja maailman korkeimmasta liukumäestä? Leikkipaikkavälineyritystä luotsaava Johanna Ikäheimo kertoo oman rohkeutensa taustat.

Hille Korhonen, Alkon toimitusjohtaja, on tehnyt hienon uran yritysjohtajana, se ei ole aina ollut suuren perheen äidille ihan helppoa.

– Me tarvitsemme nyt Suomessa rohkeutta katsoa ja tehdä asioita aivan uudella tavalla. Tässä maassa on paljon hyvää, se on vain kaivettava esiin. Tervetuloa jakamaan kanssamme ajatuksia suomalaisesta rohkeudesta, Hjallis Harkimo toivottaa kaikki SuomiAreenan osallistujat tervetulleiksi.

Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n tilaisuus SuomiAreenassa Antinpihalla, Antinkatu 2, torstaina 17.7. klo 15.45.