Huippuseminaari tarjoaa eväitä liiketoimintaan kehittyvillä markkinoilla

22.08.2016

Kestävän kehityksen liiketoiminta-mahdollisuuksista kehittyvillä markkinoilla keskustellaan EK:n, FIBSin, Sitran ja ulkoasiainministeriön seminaarissa 5.9. Tilaisuudessa pohditaan, miten YK:n kestävän kehityksen tavoitteista luodaan uutta bisnestä. Mahdollisuuksista ja onnistumisista kerrotaan runsain yritysesimerkein, tarjolla on ideoita omaan bisnekseen ja innovaatioihin sekä kanavia kansainvälisille markkinoille.

FIBSYK:n jäsenmaat sopivat viime syksynä kestävän kehityksen globaaleista tavoitteista ja toimintaohjelmasta, jotka ohjaavat kestävän kehityksen edistämistä vuoteen 2030 asti. Yritykset ovat ratkaisevassa roolissa kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumisen kannalta, ja samalla ne tarjoavat yrityksille lähes loputtomasti mahdollisuuksia luoda uutta bisnestä, paikallisesti ja globaalisti.

Mutta mitä YK:n kestävän kehityksen tavoitteet tarkoittavat suomalaisille yrityksille ja liiketoiminnalle? Ovatko viime syksynä julkistetut tavoitteet bisneksen jarru vai avaavatko ne uusia liiketoimintamahdollisuuksia? Mitä yritysten on syytä tietää ja ottaa huomioon?

Näihin kysymyksiin vastaavat huippuseminaarissa kovan luokan esiintyjät. Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen lisäksi lukuisat yritysjohtajat, julkishallinnon vaikuttajat ja asiantuntijat neuvovat ja kertovat kokemuksistaan seminaariin osallistuville yrityksille.

Lue ohjelma, katso esiintyjät  ja ilmoittaudu maksuttomaan seminaarin
(Yritysvastuuverkosto FIBS:n sivuilla)