Suuryritysten ja startupien yhteistyökokemukset jakoon

21.10.2014

EK ja Tekes ovat koonneet johtavien suomalaisten suuryritysten kokemuksia yhteistyöstä startupien kanssa. Kiinnostavimmat havainnot on koottu Slushin yhteydessä julkistettavaan käsikirjaan, joka sisältää case-esittelyjen ohella vinkkejä startup-yhteistyön käynnistämiseen.

Startup-yhteistyö on menestyneiden suuryritysten strategian ytimessä Piilaaksosta Euroopan kasvukeskuksiin. Notkeiden ja radikaalien startup-kumppanien avulla isotkin konsernit pystyvät kiihdyttämään uudistumistaan teknologian ja markkinamuutoksen etulinjassa.

Suomessa suuret ja nuoret yritykset vasta hakevat toisiaan, mutta pioneerien kokemukset ovat lupaavia. Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Tekes ovat koonneet johtavien suomalaisten suuryritysten kokemuksia yhteistyöstä startupien kanssa.

Kiinnostavimmat havainnot on koottu Slushin yhteydessä julkistettavaan käsikirjaan, joka sisältää case-esittelyjen ohella vinkkejä startup-yhteistyön käynnistämiseen. Julkaisun toteutuksesta on vastannut sarjayrittäjä Sami Kuusela Hupparihörhö-tiimeineen. Olemme saaneet arvokasta sparrausta myös Slushin ja Teollisuussijoituksen avainhenkilöiltä.

Viimeisiä paikkoja viedään, ilmoittaudu tästä.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK
Tekes
Slush
Hupparihörhö

Yhteistyökumppanit:

FIBAN (Finnish Business Angels Network)
Suomen pääomasijoitusyhdistys ry
LADEC (Lahden seudun kehitys) ja Corporate Venture Program
Teollisuussijoitus