Tuleeko yrityksille suoraa tukea? Ministeri Lintilä vastaa yrityksille

09.04.2020

Tämän viikon Talouspulssi-studiossa pureudumme kehysriihen päätöksiin ja kysymme yrityksien esittämiä kysymyksiä elinkeinoministeri Mika Lintilältä.

Onko yrityksille luvassa suoraa tukea valtiolta? Koska rajoitustoimista voidaan luopua ja miten talous saadaan uuteen kasvuun? Mikä on näkymä talouden toipumiseen? Elinkeinoministeri Mika Lintilä kommentoi kehysriihen päätöksiä ja vastaa EK:n jäsenyritysten esittämiin kysymyksiin. EK:n pääekonomisti Penna Urrila avaa taloustilannetta ja EK:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mari Haavisto kysyy päivän polttavimmat kysymykset.

Joka viikko Talouspulssi-studiossa käymme läpi merkittävimmät talousluvut, viikon kuumimman puheenaiheen ja mitä kuuluu yrityksille. Katso viime viikon jakso täältä.

 

Mitä pitäisi olla enemmän, mitä vähemmän? Kenet haluaisit nähdä Talouspulssi-stuodiossa? Kerro se meille: talouspulssi@ek.fi.

Talouspulssi-studiossa 9.4.2020 keskustelemassa olivat Mika Lintilä, Penna Urrila ja Mari Haavisto. Talouspulssin taustalla sisältöjä ja tekniikkaa haravoivat EK:n Jukka Manninen ja Riina Kasurinen.