Tunnustusta elinkeinoelämän yritysturvallisuustyölle

22.11.2017

Finnish Security Awards-palkinnot jaettiin Säätytalolla Helsingissä järjestetyssä palkintogaalassa 21.11.2017. EK:n johtava asiantuntija Mika Susi valittiin vuoden turvallisuusalan yhteistyön edistäjäksi. Palkinto jaetaan henkilölle, yritykselle tai yhteisölle, joka on kehittänyt uusia yhteistyön toimintatapoja tai ollut merkittävä aktiivinen toimija yhteistyön toteuttamisessa.

Mika Susi on palkintoraadin mukaan edistänyt koko turvallisuusalan yhteistyötä ja vaikutusmahdollisuuksia sekä ollut yksi keskeisistä henkilöistä elinkeinoelämän ja viranomaisten yhteistyön edistämisessä. Hän on edunvalvonnassa ja erityisesti yritysturvallisuuden kehittämisessä ollut aloitteellinen elinkeinoelämän sisällä sekä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Erityismaininnan ansaitsee hänen vaikuttava edunvalvontatyönsä säädösympäristön kehittämisessä.

− Turvallisuutta ei kukaan voi tehdä yksin. Se on aina joukkuelaji, oli sitten kyse yrityksestä, järjestöstä tai vaikka valtiosta. Avoimella mielellä ja yhdessä tekemällä saavutetaan yleensä parhaat tulokset, vaikka näkökulmat eivät alkujaan olisikaan täysin samanlaisia, pohtii Susi.