Webinaarit jäsenille: yrittäjän jaksaminen ja palautuminen

29.09.2023

Haluamme tarjota EK:n jäsenyritysten yrittäjille ja yritysjohtajille työkaluja siihen, kuinka vaikuttaa omaan jaksamiseen, hyvinvointiin ja palautumiseen. Tule hyödyntämään huippuluennoitsijoiden vinkit kahteen maksuttomaan webinaariin.

Webinaari pe 6.10. klo 14–15: 
Yrittäjän jaksaminen – kuinka omia ja työyhteisön voimavaroja voi johtaa?

Jaksamista voi ja kannattaa johtaa. Webinaarissa pureudutaan osa-alueisiin, joita kehittämällä vaikutamme sekä omaan että organisaation työhyvinvointiin. Tuorein tutkimustieto tarjoaa tähän tärkeitä näkökulmia kuten hallinnan tunteen vahvistaminen, psykologisen turvallisuuden merkitys, oman sisäisen puheen yhteys työssä onnistumiseen ja hybridityön huomioiminen. Webinaarin sisällöstä vastaa työkykyjohtamisen asiantuntija, tietokirjailija ja työterveyspsykologi Tanja Lappi, joka toimii itsekin yrittäjänä Heltti Oy:ssä. Tanjan videotervehdyksestä saat esimakua webinaarin sisällöstä.

Ilmoittaudu 1. webinaariin tästä 

Webinaari pe 3.11. klo 14–15:
Yrittäjän palautuminen – kuinka vahvistan voimavaroja työssä ja tasapainotan arkea

Tiukka työn ja vapaa-ajan erottelu ei ole yrittäjille useinkaan mahdollista eikä se aina ole edes välttämätöntä palautumisen kannalta. Webinaarissa kuullaan, mikä tukee työstä palautumista ja miten arkea kannattaa rakentaa, jotta se tukee voimavarojen elpymistä, vahvistaa hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua. Asiantuntijana toimii Heltti Oy:n organisaatiopsykologi Mari Laari. Marin lähestymistapaan pääset tutustumaan tämän pariminuuttisen videon kautta.

Ilmoittaudu 2. webinaariin tästä

Webinaarit ovat maksuttomia EK:n jäsenyrityksille ja ne tarjoavat viimeisintä tutkimustietoa käytännönläheisessä muodossa. Arjen työkalujen ohella saat myös luku- ja kuunteluvinkkejä jatkopohdintoja varten.

Huom! Halukkaat voivat jatkaa aiheen parissa osallistumalla yrittäjien ryhmäcoaching-ryhmiin (katso videoesittely). Ryhmäcoaching on maksullista, mutta EK:n jäsenyrityksille se tarjotaan alennettuun hintaan 1500 e + alv. Kuulet tästä mahdollisuudesta enemmän yllä olevissa webinaareissa.